LélektárÍgy teremts a sóvárgásból igazi, boldog életet - Nyolcadik adventi lelkigyakorlat

Így teremts a sóvárgásból igazi, boldog életet – Nyolcadik adventi lelkigyakorlat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az emberek nagy többsége nincs jelen az itt és mostban. Tudatunk hol a múltat bolygatja, hol a jövőt fürkészi. Így kevesen élik meg a jelen pillanat csendjét.

univerzum-szuletese

Vágyaink általában kivetített jövőbeli projekciók és azt az érzést adják, hogy ha betelejesednek, akkor majd boldogabbak, nyugodtabbak, elégedettebbek leszünk. De pont ez, ami elvonja a figyelmünket a jelen pillanat lehetőségeitől, és így a boldogság keresése egy állandó hajszává válik.

Itt az ideje hogy visszafogd vágyait zabolátlan gyeplőjét és keresd a jelen pillanatban azt ami boldoggá tesz. Ebből már ki tudunk indulni hiszen ez már a „Van” és nem a feltételes „Majd ha lesz…” állapot.

Félre ne érts kedves olvasó, nem arról akarlak lebeszélni hogy ne legyenek álmaid, kitűzött céljaid és vágyaid. De hogy ezeket elérd, ahhoz meg kell először találnod mindazt, amire épithetsz a jelen pillanatban. Ha nem ezt teszed, állandóan sóvárgó, vágyakozó üzemmódba helyezed a lelked ami sok energiaveszteséggel és belső nyugtalansággal jár.

Amikor megtaláltad a jelenben a biztos startpontot és tudod, hogy ki vagy, hol vagy, hová tartasz és mi az életcélod, akkor szabad szárnyat adhatsz vágyaidnak és teremtő erődnek.

Igen a teretmtő erő, amelynek csak kevesen vannak igazán a birtokában. Pedig, amikor a tudatot bölcsessége összhangba kerül az Univerzum végtelen bölcsességével az olyan, mint amikor rácsatlakozik a számítógéped a világhálóra és egyik pillanatról a másikra bőséges lehetőségek állnak a rendelkezsésedre.

Használd tudatosan.

Kérd és megadatik – mondja egy népszerű spirituális könyv, ami a Titok című könyvel együttesen arra ösztönzi az embereket, hogy felsimerjék és használják a teremtő erejüket. És valóban müködik is.

Minden reális vágyunk, amely megtalálta az egyensúlyt lelkünkben és összeeggyeztethető életutunkkal hamarosan úgy kezd kibontakozni az élet realitásában, mint egy virág, ahogyan kibontja szirmait.

A sóvárgással nehéz együtt élni. Az ugyanis nem kér engedélyt. Nem nézi az időt és a helyet. Mert végtelen és követelőző, mohó és önző. Hol elhomályosítja a gondolatokat, hol túlságosan is élessé, fényessé teszi őket. A sóvárgás elvárja, hogy feltétel nélkül megadjuk magunkat.
Salla Simukka

A sóvárgás telhetetlen és beteljesületlen vágyak tömkelege amelyben nem erőt, hanem inkább tehetetlenséget vélek felfedezni. Sóvárgás helyett energiádat inkább fektesd apró elérhető célok és vágyak kivitelezésébe amelyek kéznyújtújtásnyira vannak tőled.

Hogyan segithetem felébreszteni a bennem rejlő Teremtő erőt?

Határozd meg céljaidat és erősitsd meg hiteddel. Kérj bátran bőséggel. Az Univerzum csak akkor ad, ha te is elhiszed hogy megérdemled.

Írd le hogy mit szeretnél pontosan és részletgazdagon. A tudati energiád egy része ha papírra kerül máris elkezdődött a termtés első lépése.

Csendesítsd el az elméd. Az teremtés olyan mint egy könnyed tavaszi szellő. Az agyad meg olyan mint egy hurrikán. Ne az agyaddal hanem a lelkeddel-szíveddel teremts. Nap mint nap adj energiát és szeretetet annak amit kívánsz. Légy türelmes és adj hálát amintmegjelent az életedben!

Jó teremtést kedves olvasó!

Lelki egészségedre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek