LélektárÍgy teremthetsz kapcsolatot az őrangyaloddal!

Így teremthetsz kapcsolatot az őrangyaloddal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az angyalok mindig jelen vannak az életedben, és ahogy mindenki, te is rendelkezel egy őrangyallal, aki vigyáz rád, és egyengeti az utadat.

Így teremthetsz kapcsolatot az őrangyaloddal!
Fotó: Pixabay.com

Természetesen az emberek többsége arra kíváncsi, hogy miért nem látni ezeket a szent teremtményeket. Erre a válasz egyszerű: azért, mert ahhoz, hogy érzékelni lehessen őket, nem elég a pusztai fizikai látás, mivel ők magasabb rendű szent lények, ezért csak érezni lehet a jelenlétüket, az “érintésüket”, az energiájukat.

Most vizsgáljuk meg, hogy miként teremthetsz kapcsolatot az őrangyaloddal!

1. Az őrangyal egy belső lelki érzést indít el benned, ami kihathat a fizikai, tárgyias világra, érzékelésre is

Ha már a fizikai érzékelésről van szó, az őrangyal jelenléte leggyakrabban akkor érezhető, ha a szobán, vagy bármilyen helyiségen egy langyos, olykor meleg, finom illatú szellő suhan át, ami kellemes, békés érzést vált ki belőled, és azt érzed, hogy olyan valaki szeret téged, és vigyáz rád, akit nem is ismersz.

2. Az őrangyalok a hangok alapján is felhívják magukra a figyelmet

Ha az őrangyalod kommunikálni szeretne veled, akkor egy halk zümmögést hallhatsz, amit képes leszel meg is érteni. Ha ez a zümmögés ziháló, reszkető, akkor az üzenet az, hogy próbálj megnyugodni. Ezek a hangi üzenetek gyakran váratlanul szólalnak meg, ezért mindig légy nyitott és figyelmes.

3. Illat

Ha belépve a szobádba, egy különösen finom, de ismeretlen illatot érzel, akkor az annak a jele, hogy az őrangyalod ott van, és vigyázza a lépteidet.

4. Édes íz a szádban

Ha például meditálsz, vagy imádkozol, és közben egy kellemes, édes ízt érzel a szádban, akkor az azt jelenti, hogy ott van melletted az őrangyalod. Minél édesebb az íz, annál erősebb pozitív energiákat termet számodra, biztosítva a jó közérzetet.

5. Az őrangyalodat leginkább a lelki szemeiddel tudod látni

Hunyd be a szemed, és koncentrálj erősen a harmadik szemedre, amely pontosan a szemöldökeid között helyezkedik el. A harmadik szemed és a képzelőerőd segítségével képes leszel megpillantani az őrangyalodat. Ha nem sikerül, próbáld meg újra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek