HolotropikumÍgy távolítsuk el a fekete mitesszereket orvosi szén segítségével!

Így távolítsuk el a fekete mitesszereket orvosi szén segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ápolt, egészséges arcbőr mára a megjelenés egyik alapfeltétele, és folyamatos odafigyelést igényel, ezért nem könnyű feladat, hogy mindig pattanásmentesen lépjünk ki az utcára. A fekete kis mitesszerektől sokszor elég nehéz megszabadulni, és olykor fájdalommal is jár, ha nyomkodásra kerül a sor.

szenes-arcmaszk

Alább Lacy Nicole Youtube-os szépségcsatornájának egyik videójába pillanthatunk bele, amelyben egy rendkívül hatékony arcmaszkról lesz szó. Orvosi szenet kell alkalmazni, ebből kell egy hatékony arcpakolást készíteni, amely a legdrágább készítményeket is lepipálja.

Az orvosi szenet leginkább gyomorrontás, gyomorgyulladás esetén szokták alkalmazni, mivel magába szívja a betegséget kiváltó méreganyagokat. Ez persze az arcápolásra is érvényes, hiszen az arcbőrön lévő pattanások, fekete pöttyök is, többek között a környezetből ránk tapadó méreganyagok és a bőr faggyúrétegének összekeveredéséből alakulnak ki.

A gyógynövény szaküzletekben, gyógyszertárakban is kapni por formában orvosi szenet. Ezt kell összekeverni egy kevés organikus kókuszolajjal, organikus mézzel, 3 csepp teafa olajjal. Ha jól elkeveredtek a hozzávalók, és homogén pasztát kaptuk eredményül, egyszerűen kenjük fel az arcunkra.

Érdemes egy nem használatos sminkecsetet használni, hiszen azzal alaposabban szétteríthetjük a szenes kencét az arcbőrünkön. Hagyjuk magunkon 15–20 percig, majd egy törülközővel távolítsuk el a pakolást, és utána mossuk le arcunkat langyos, tiszta vízzel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek