KuriózumÍgy néz ki a szülők harca a gyerek szemében - VIDEÓ

Így néz ki a szülők harca a gyerek szemében – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nikki és Mark élete három év házasság után folyamatos viták kereszttüzében zajlik. Nikki szerint ő és a férje naponta vitatkoznak és harcolnak, folyamatosan a maguk igazáról szeretnék meggyőzni a másik felet.

gyerek-sir

A feleség szerint Mark az, aki erőszakos, és fizikailag is bántalmazza, otthonukban pedig teljes a káosz. Mark elismeri, hogy egyszer valóban megütötte Nikkit, de tagadja azt, hogy bántalmazó lenne. „A feleségem folyton akadékoskodik, zsörtölődik, előfordult, hogy meg is ütött.” – mondta.

A családi dráma ráadásul a pár 3 éves kislányának szeme előtt zajlik, akinek a férj szerint az édesanyja folyamatosan azt hajtogatja, hogy az apja nem szereti már, és nem is akar törődni vele.

Az alábbi videóban dr. Phil véleményét is hallani lehet az esetről és a lehetséges megoldásról, elöljáróban annyit, hogy a szakember szerint mindkét félnek szégyellnie kell magát.

Dr. Phil az egyik legismertebb, mentális problémákkal foglalkozó amerikai orvos. Az Egyesült Államokban 2002-ben indult televíziós beszélgetős műsora azzal a küldetéssel, hogy a televíziózás történetében először átfogó képet nyújtson a mentális egészség témakörében.

Dr. Phil küldetése az, hogy közelebb hozza a pszichológiát az átlagos tévénézőkhöz, gyakorlati jó tanácsokkal ellátva az embereket, számos egyéni és társadalmi problémát érintve.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek