LélektárÍgy működik valójában a karma az életedben

Így működik valójában a karma az életedben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karma fogalma lényegében azt jelenti, hogy a jelenbeli cselekedeteink befolyásolják a jövőnket. Mi pedig visszatekinthetünk a korábban meghozott döntésekre, mérlegelhetjük azokat, és választhatunk, hogy éljünk a jelenben.

Így működik valójában a karma az életedben.

1. A tettek hangosabbak minden szónál

Lehet, hogy a legjobb szándék vezérel, és úgy gondolod, ez jó emberré tesz téged. A karma törvénye azonban mást mond: ha magadban tartod a jó gondolatokat, és nem ülteted őket gyakorlatba, azzal ártasz a karmádnak, mert nem követed azt. A tettek azok, amik valóban számítanak.

2. Minden fontos. Minden összekapcsolódik

A látszólag jelentéktelen cselekedeteknek is lehet hatása a jövőre. Ha a karma törvényei szerint élsz, megláthatod mennyire fontos minden egyes cselekedeted. A legapróbb jócselekedetednek is nagyobb hatása lehet a környező világra, mint gondolnád.

3. Értsd meg a múltat

Ha tovább akarsz lépni, és javítani akarsz az életeden, el kell gondolkodnod a múltbeli cselekedeteiden. A karma törvénye megköveteli, hogy megbocsáss magadnak a hibáidért, és megtegyél minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy ne ismételd meg újra ezeket. Akkor tudsz valóban fejlődni, növekedni, ha felismered, hogy erre van szükséged, ha tanulsz a hibáidból, és tovább tudsz lépni.

4. Összpontosíts a jelenre

A múltat már nem tudod megváltoztatni. A jövőre azonban lehet egy kis befolyásod, de csak akkor, ha a jelen pillanatra összpontosítasz. Azzal, hogy ITT és MOST, a jelenben maradsz, rendkívüli ajándékot kínálsz fel a jövődnek.

5. Ne félj a változástól

Ha makacsul a komfortzónádban maradsz, azzal semmit nem teszel annak érdekében, hogy jobbá tedd az életedet. Hajlandónak kell lenned rá, hogy elismerd a hibáidat, és meg kell mutatnod, hogy változtatni akarsz, küzdeni akarsz annak érdekében, hogy önmagad legjobb verziója lehess. A karma azt várja tőled, hogy hagyd magad mögött mindazt, amit egyszer már átéltél, ne ismételd meg ugyanazt, hanem nézz szembe a hibáiddal, és lépj tovább.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek