HolotropikumÍgy küzdhető le a stressz és a szorongást a himalájai sólámpa segítségével!

Így küzdhető le a stressz és a szorongást a himalájai sólámpa segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Napjainkban hajlamosak vagyunk minden problémánkra modern technológiai megoldásokat keresni, miközben elfeledkezünk a minket körülvevő természeti kincsek gyógyhatásairól. Mivel a mai, folyton rohanó élet egyre több embernél alakít ki szorongást és stresszt, ezért a legtöbben gyógyszerekben, orvosi kezelésekben kutatják a megoldást, pedig a megoldás ott rejlik a szemünk előtt, a szorongásra és a stresszre a himalájai sólámpában rejlik a megoldás.

Így küzdhető le a stressz és a szorongást a himalájai sólámpa segítségével!

Hogyan segíthet a himalájai sólámpa a stressz leküzdésében?

A minket körülvevő vezetékek nélküli készülékek pozitív ionokat sugároznak a levegőbe, ami felborítja a szervezet normális egyensúlyát, így alakítva ki a stresszes állapotot. Viszont a himalájai sólámpa kipárolgása képes negatív ionokat juttatni a levegőbe, ami kellemes, relaxáló és nyugtató légkört hoz létre. Ráadásul a negatív ionok megvédnek bennünket a levegőben terjedő spóráktól, fokozza az agy oxigénellátását, csökkenti az álmosságot, egyszóval energiával tölt fel.

Hogyan is „készül” a himalájai sólámpa?

Nem igényel különösebb megmunkálást, ugyanis egy kibányászott sótömbbe belehelyeznek egy villanykörtét és már kész is. Rengeteg méretben kapható, kis mérettől egészen a nagyig, így bárhova elhelyezheted őket a lakás területén.

A fogyasztható himalájai só szabályozza a test víztartalmát, fenntartja a szervezet egészséges pH értékét, rendszerezi az alvási ciklusokat, és támogatja a csontozatot.

A TV, számítógépek, routerek által kibocsájtott elektromos szmog semlegesítésére kiválóan alkalmazható a himalájai sólámpa, szóval, ha úgy érzed, hogy nyomott az otthonod légköre és új energiákkal szeretnél feltöltődni, bátran szerezz be egy himalájai sólámpát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek