Napjainkban hajlamosak vagyunk minden problémánkra modern technológiai megoldásokat keresni, miközben elfeledkezünk a minket körülvevő természeti kincsek gyógyhatásairól. Mivel a mai, folyton rohanó élet egyre több embernél alakít ki szorongást és stresszt, ezért a legtöbben gyógyszerekben, orvosi kezelésekben kutatják a megoldást, pedig a megoldás ott rejlik a szemünk előtt, a szorongásra és a stresszre a himalájai sólámpában rejlik a megoldás.

Így küzdhető le a stressz és a szorongást a himalájai sólámpa segítségével!

Hogyan segíthet a himalájai sólámpa a stressz leküzdésében?

A minket körülvevő vezetékek nélküli készülékek pozitív ionokat sugároznak a levegőbe, ami felborítja a szervezet normális egyensúlyát, így alakítva ki a stresszes állapotot. Viszont a himalájai sólámpa kipárolgása képes negatív ionokat juttatni a levegőbe, ami kellemes, relaxáló és nyugtató légkört hoz létre. Ráadásul a negatív ionok megvédnek bennünket a levegőben terjedő spóráktól, fokozza az agy oxigénellátását, csökkenti az álmosságot, egyszóval energiával tölt fel.

Hogyan is „készül” a himalájai sólámpa?

Nem igényel különösebb megmunkálást, ugyanis egy kibányászott sótömbbe belehelyeznek egy villanykörtét és már kész is. Rengeteg méretben kapható, kis mérettől egészen a nagyig, így bárhova elhelyezheted őket a lakás területén.

A fogyasztható himalájai só szabályozza a test víztartalmát, fenntartja a szervezet egészséges pH értékét, rendszerezi az alvási ciklusokat, és támogatja a csontozatot.

A TV, számítógépek, routerek által kibocsájtott elektromos szmog semlegesítésére kiválóan alkalmazható a himalájai sólámpa, szóval, ha úgy érzed, hogy nyomott az otthonod légköre és új energiákkal szeretnél feltöltődni, bátran szerezz be egy himalájai sólámpát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.