HoroszkópÍgy képesek megbocsájtani a csillagjegyek - Ez a horoszkóp 100%-ban el fogja...

Így képesek megbocsájtani a csillagjegyek – Ez a horoszkóp 100%-ban el fogja találni milyen ember vagy

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hogyan képesek a megbocsájtásra az egyes csillagjegyek?

Így képesek megbocsájtani a csillagjegyek - Ez a horoszkóp 100%-ban el fogja találni milyen ember vagy

Annak függvényében lesz az életünk boldog és teljes, hogy mennyire könnyedén tudunk megbocsájtani annak, aki megsértett bennünket. A megbocsájtás egy olyan képességünk, melyet gyakorolhatunk, annak érdekében, hogy szükség esetén könnyebben megtudjuk tenni.

Minden csillagjegy rendelkezik ezzel a képességgel, viszont nem megy egyformán mindenki számára.

Kos

A Kos haragja hirtelen, de pont olyan hirtelenséggel is tud megbocsátani. Könnyen túl tud lépni sérelmein, nem szeret egy helyben maradni miatta. Ugyanakkor, bár nem szándékosan teszi, Ő maga is nagyon hamar meg tud sérteni valakit, és ezt legtöbbször észre sem veszi. Ezért jól teszi, ha kijelentései előtt jól meggondolja mondanivalóját, hogy ne szerezzen fölöslegesen haragosokat önmaga számára.

Bika

A megbocsájtás nem az erőssége, főleg, hogy ő maga is nagyon sértődékeny. Mélyen hisz a meggyőződéseiben, és nem szívesen változtatja meg azokat. Hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy megbocsásson és túl tudjon lépni vélt és valós sérelmein.

Ikrek

Az Ikrek nagyon határozatlanok és ez jellemzi megbocsátó képességüket is. Ők azok, akik mindig több bejárható utat tartanak szem előtt, és nem zárkóznak el a beszélgetések elől. Hajlamosak megérteni a másik ember nézőpontjait és meg is tudnak bocsátani, ha kell. Mindazon által nem rejtik véka alá szarkasztikus és ironikus megjegyzéseiket és ezeknek legtöbbször hangot is adnak.

Rák

Nagyon empatikus és érzékeny személyiségek, akik mélyen megélik érzelmeiket. Ha megbántják, képesek hosszú ideig rágódni a sérelmeiken. Ha azonban a megbocsájtásról van szó, könnyen megteszik olyan személyek iránt, akik részéről egy kis együttérzést tapasztalnak. A családi összejövetelek alkalmával, ők azok a személy, akik szeretetükkel és együtt érző képességükkel gyógyítani tudnak másokat.

Oroszlán

Az Oroszlán határozott személyiségénél fogva, nehezen változtat nézőpontjain, Könnyen megbántja a körülötte élőket, anélkül, hogy észrevenné, majd csodálkozik azon, miért is bánnak vele úgy, ahogyan. A megbocsátás néha meglepően könnyen megy számára, máskor kész kizárni végérvényesen az életéből azt, aki őt bántotta.

Szűz

A Szűz kész számításba venni általában több alternatívát, ezért sem esik nehezére a megbocsátás és a továbblépés, viszont szereti, ha az eset kapcsán mindenki levonja a kellő következtetéseket a jövőre nézve. Sokat követel másoktól, mindig új utakat keres. Könnyen megbántja a körülötte lévőket egyenes és kritikus megjegyzéseivel, és ez számos problémát idéz elő életében.

Mérleg

Ez az a csillagjegy, aki mindig békére és harmóniára vágyik, és ebből adódóan sokszor ő maga kér bocsánatot másoktól, anélkül, hogy megbántott volna valakit. Ő az, aki mindig ad egy második esélyt, még akkor is, ha tudja, hogy neki van igaza.

Skorpió

Az érzelmes, mély és titokzatos Skorpióról nem lehet elmondani, hogy jó lenne a megbocsátás terén. Sőt képes akár élete végéig haragudni valakire, vagy akár önmagára. Mégis, ha sikerülne megértenie, hogy a megbocsátás révén saját egészségének és lelki nyugalmának tenne jót, akkor ezt mindenképpen gyakorolnia kellene az elkövetkező időszakban.

Nyilas

A Nyilasnak megvan az kellő értelme és nagyvonalúsága ahhoz, hogy belássa, hogy embertársai is néha tévednek. Ugyanakkor elég impulzív ahhoz, hogy adott estben haraggal és kemény szavakkal reagáljon helyzetekre, emberekre. A bocsánatkérés nagyon nehezen megy számára, hiszen ő meg van győződve arról, hogy soha nem téved. Sokat javítana a helyzetén, ha meg tanulna bocsánatot kérni, és többet hallgatna, mint beszélne kapcsolatai során.

Bak

A Baknak nincs nagy gyakorlata a megbocsátás terén, mivel nagyon ragaszkodik tapasztalataihoz, a tényekhez és az elvekhez. Számára a megbocsátás olyan, mintha túl könnyen feladná az irányítást, melynek következtében úgy érzi, hogy könnyen sebezhetővé válhat. Pedig a belső harmónia elérése érdekében jó lenne megtanulni a megbocsátás művészetét.

Vízöntő

A Vízöntő képes a megbocsátásra, de bizonyos feltételek teljesülése mellett. A megbocsátás, mindig racionális úton történik nála, és észérvekkel dönt arról, hogy megbocsát-e vagy sem. Ugyanakkor kiszámíthatatlan, hiszen sokszor nagy bűnöket képes megbocsátani és a kisebbek estében makacs marad.

Halak

Mivel nagyfokú empátia, érzékenység, könyörület és nagylelkűség jellemzi ezt a csillagjegyet, a megbocsátás könnyen megy számára. Sőt, olykor több esélyt ad megbántója számára, mint kellene, és képes magára vállalni mások bűneit is. Meg kell tanulnia, néha nemet is mondani, hiszen sokan képesek kihasználni és érzelmileg zsarolni őt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek