Így kapcsolódhatsz az Univerzumhoz a Harmadik Szem segítségével!

A Harmadik Szem a misztikum képzeletbeli látószerve, amelyen keresztül magasabb tudatállapotba kerülhetsz.

A Harmadik Szem az agyban található tobozmirigynek felel meg, amely több belső elválasztású mirigy működését képes befolyásolni. Spirituális vonatkozásban tehát a Harmadik Szem és a tobozmirigy figyelmesebbé tesz, olyan erőkkel ruház fel, amelyek segítségével képes leszel az Univerzum üzeneteit megfejteni, és kapcsolatot teremteni a Világmindenséggel.

A Harmadik Szem a homlokod közepén található, ami a telepatikus energia központja. Segít elűzni a félelmet az életedből és megerősíti az önbizalmadat. Jó hatással van a az agyműködésre, a szem, orr és fülek egészségére. Olyan betegségek kezelésében segít, mint a zavartság, a mentális kifáradás, a rossz látás, vagy a pszichés nehézségek.

A Harmadik Szem csak akkor válik aktívvá, ha a fizikai szemedet lecsukod. Ilyenkor aktiválódnak a kapcsolatteremtő, gyógyító energiák, és képes leszel tudat alatt megfejteni az Univerzum által küldött jeleket, üzeneteket, ezáltal pedig az életed zökkenőmentesebb lesz. Emellett olyan dolgokat leszel képes meglátni, amelyet a fizikai szemed nem tud érzékelni.

A Harmadik Szem elhozza számodra a megvilágosodást, és ezt nevezik a hatodik csakrának is, amelyet a buddhisták, a hinduk egy apró pöttyel jelölnek meg a homlokukon. Használd a Harmadik Szemed által nyújtott képességedet, hogy átlásd az összefüggéseket az életben és jobb, boldogabb világot teremts.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top