LélektárÍgy imádkozz Istenhez, hogy kérésed meghallgatásra találjon!

Így imádkozz Istenhez, hogy kérésed meghallgatásra találjon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az imádkozás nagyon fontos minden hívő ember életében, hiszen ez nem más, mint párbeszéd és találkozás Istennel.

Ha imádkozni indulunk, a szívünknek és a lelkünknek nyitottnak kell lennie, nem szabad haragot, düht, idegességet, utálatot érezni, mert ilyen lelkiállapotban képtelenség kapcsolatot teremteni az Úrral.

Hogyan készüljünk fel az imádkozásra?

Elsősorban a lelkipásztortól, paptól kell megkérdezni, hogy miként kell felkészülni a fohászkodásra.

Imádkozni mindenképp egy csendes helyen érdemes, ahol elmélyülhet a ember. Keressünk egy csendes szobát, majd koncentráljunk arra, hogy kapcsolatot teremtsünk Istennel. Alázattal szólítsuk meg az urat, majd adjunk hálát, hogy beszélhetünk vele. Ha ezt megtettük, hozzáfoghatunk az imádkozásnak.

Mit tegyünk, hogy szavaink meghallgatásra találjanak?

Isten minden imánkat, kérésünket végighallgatja. Ő mindent tud, előtte nincsenek titkok. Isten nem mindig avatkozik közbe, mikor boldogtalanok, vagy szomorúak vagyunk. Ő meghallgat, de azt akarja, hogy mi is dolgozunk meg a sikerért. Minden imádkozás egyedi, és megismételhetetlen.

Ezt már olvastad? Erőteljes gyógyító meditációs ima minden betegnek!

Isten teremtett minket, így ő tudja, hogy milyenek vagyunk igazából. Neki mindenről tudomása van, és ő azért van, hogy nekünk jobb legyen, amitől a szívünk és a lelkünk megtelik reménnyel. Imádkozzunk, fohászkodjunk bátran a Teremtőnkhöz, ha azt szeretnénk, hogy boldogságunk folytatódjon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek