HolotropikumAlternatív gyógyászatÍgy győzheted le a horkolást, alvásproblémát ezzel az egyszerű itallal!

Így győzheted le a horkolást, alvásproblémát ezzel az egyszerű itallal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A horkoló házastárs, partner igencsak megnehezíti a másik fél életét, főként elalvási esélyeit, így hosszabb távon az egészségre is rámehet a hangos éjszaka. Gyakori oka a veszekedéseknek is, még külön szobába is költöznek a párok egy idő után.

horkolas-elleni-ital

Most azonban egy olyan receptet ismertetünk, amely segíthet azon, hogy a horkolás mérséklődjön, netán teljesen megszűnjön. Egy próbát ezért mindenképpen megér.

A horkolás a felső légutak lágy szöveteiben keletkezik, mikor a ki- és bejövő levegő következtében vibráció alakul ki. A horkolásnak több oka is lehet, például a gyenge izomtónus, az elhízás, a nyugtatószerek szedése, de alkati kérdés is, van, aki horkolásra hajlamos testfelépítéssel rendelkezik.

Ezen segít a következő, egyszerű recept.

A egészséges ital elkészítéséhez szükségünk lesz:

  • két almára,
  • két sárgarépára,
  • egy negyed citromra
  • és egy ujjnyi hosszúságú gyömbér darabra.

Az egészet tegyük bele egy robotgépbe, jól dolgozzuk össze és igyuk meg. A sok vitaminnak és ásványi anyagnak köszönhetően a felső légúti szervek működése erősödni fog, a levegő is ezáltal könnyebben tud be-, illetve kiáramolni.

Azok akik horkolnak, mindenképpen kerüljék az alkohol fogyasztását, a sok sült ételt, a sok lisztet tartalmazó készítményeket, a csokoládét, vagy a kész ételeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek