HolotropikumAlternatív gyógyászatÍgy gyógyíthatod a petefészek cisztát ennek a keverének a segítségével!

Így gyógyíthatod a petefészek cisztát ennek a keverének a segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A petefészek cisztás megbetegedésének kezelése nem egyszerű, de a természet erejét kihasználva, lehet segíteni ezen a problémán.

aloe-mez

A Moszkvában élő Anna eredetileg gyerekgyógyász, de ma már nyugdíjas, és ő maga is sok betegségen ment keresztül az évek folyamán, és ezek között volt a petefészekciszta is. Ezt a női betegséget odahaza méz és az aloe vera levének összekeverésével kezelte sikeresen.

Anna szerint, ha van odahaza aloe vera, akkor vágjunk le pár levelet, és két hétig tegyük be a hűtőbe. Ezután reszeljük le, és facsarjuk ki a levét, és 1:1 arányba keverjük össze mézzel, tehát ha egy evőkanál lét használunk fel, akkor ugyanennyi mézet is kell beletenni a gyógykeverékbe, amelyet úgyszintén tároljunk a hűtőben.

A kezelés

Melegítsünk fel egy teáskanálnyit a készítményből, ezt csöpögtessük egy normális tamponra, majd helyezzük fel és hagyjuk egész éjszakán át, hogy kifejtse jótékony hatását.

A keverékbe reszelhetünk egy kevés kámforgyökeret, ez még inkább segít, hogy a betegség megszűnjön. A kámfort az első tíz napban használjuk, ezután tíz napig tartsunk szünetet, majd utána ismét tíz napig kezeljük magunkat, de már kámforreszelék nélkül, csak az aloe vera és a méz keverékével.

Ez a módszer jó az egyéb nőgyógyászati bajokra is, de még a termékenység is fokozható.

Anna elmondása szerint az aloe verában egy sor olyan bio-stimuláló hatóanyag van, amely megszünteteti a petefészket érintő betegségeket. A lányának is több ciszta alakult ki a petefészkén, de a kezelés hatására ezek felszívódtak, és 41 éves korában teherbe is esett, és egy egészséges kislánynak adott életet, akire férjével együtt már nagyon rég vágytak.

A dió is segít

A leforrázott 4 evőkanál dióbélből készített gyógylé is segít, hogy a cisztás betegség megszűnjön. Annyit kell tenni, hogy a megpucolt és kis darabokra aprított dióbélre 3 bögre forró vizet öntünk, majd 20 percig főzzök a tüzön. Miután lehűlt, leszűrjük, és 3 napig egy fél bögrével iszunk belőle.

Hagymás mézes betét

Egy közepes méretű hagymát reggel tegyünk egy edénybe, vagy csészébe, majd annyi mézet öntsünk rá, amennyi teljesen ellepi. Este, lefekvés előtt, egy betétet mártsunk bele a keverékbe, majd helyezzük fel és úgy feküdjünk le. Ezt a kúrát 10 napig kell alkalmazni.

Mielőtt nekifognál ezeknek a természetes parktikáknak kérd ki kezelőorvosod tanácsát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek