Lassan már a július végét várjuk, de nem érdemes elfeledkezni, hogy ennek a hónapnak van egy nagy különlegessége is: két Újholdat is köszönthetünk egymás után az Oroszlán jegyében, a legközelebbit július 23-án. Függetlenül attól, hogy milyen csillagjegyben születtél te is könnyedén a javadra fordíthatod ennek a nem mindennapi jelenségnek az energiáit.

Így fordíthatod az Oroszlán jegyében járó Újhold energiáit a saját javadra!

Mindenek előtt meg kell tisztítanod magad a negatív érzelmektől és energiáktól, hogy kapcsolatba tudj lépni a felsőbb erőkkel. Erre segítségedre lehet a meditáció vagy akár a mantrázás, érdemes az Indiában nagyon népszerű Sanskrit mantrát segítségül hívni: „Om Namo Narayani” – ami annyit tesz „A teremtő anya vesz körbe”.

A megtisztulás és a megnyílás után lássuk hogyan is használhatjuk ki ezeket a lenyűgöző energiákat:

1. Kapcsolódj ki!

Az Oroszlán jegyében járó Újhold kifejezetten az ünneplésre szólít fel, amihez mindannyiunknak csatlakoznia kell függetlenül a csillagjegyétől. Az Oroszlán energiái nagylelkűséget, önzetlenséget, jólelkűséget és szórakozást sugall. Ez remek időszak lehet a várva várt nyaralás lebonyolítására, mert minden adott: jókedv, pozitív energiák és pezsgés. Ahogyan Oprah Winfrey mondta: „Minél többet dicsérjük és ünnepeljük az életet, annál többet kell dicsérni és ünnepelni azt.”

2. Kacérkodj!

Az Oroszlán energiái a szórakozást és a flörtölést is magukban hordozzák, úgyhogy merjük kicsit határozottabbak lenni ilyen téren, és nem szabad elfeledni: ehhez sosem lehetünk túl öregek! Akár ha kapcsolatban élsz, vagy még keresed életed párját hagyd, hogy az érzelmek magukkal ragadjanak. Próbáld meg visszacsempészni az izgalmakat, a romantikát az életedbe!

3. Légy kreatív!

Néhány ember képes teljesen elhanyagolni a kreativitását, pedig ez mindannyiunkban megvan és nem szabad hagyjuk kárba veszni. Lehet, hogy a művészet terén, vagy sportok terén, vagy akár a munkánkban tudjuk kifejezni – bármit is jelentsen számodra a kreativitás hagyd, hogy a részed legyen. Ha már régóta nem foglalkoztál ezzel, akkor az Oroszlán energiái a segítségedre lesznek, hogy könnyedén visszatalálj a saját kreativitásodhoz.

4. Szeresd önmagad!

Adj önmagadból, nyisd meg a szíved, és a pozitív energiák már is körbe vesznek. A legjobb dolog, amit a saját jólétünkért tehetünk, az az, ha szeretjük magunkat, és békében élünk a világgal. Használd fel az Újhold energiáit, hogy újra felfedezhesd magadban a jót, hiszen ott van benned! Ne feledd, önmagadat szeretni nem gőg, légy magabiztos és tégy a céljaidért!

5. Hagyd, hogy az élet elkényeztessen téged!

Merj élni egy kicsit, hisz az Oroszlán energiái a forró, tüzes Napból táplálkozik. Menj, járj, ismerkedj, szórakozz, és sose feledd el, hogy egy igazán értékes ember vagy, aki sokat adhat a világnak. Használd ki bátran a körülötted lévő lehetőségeket és ugorj fejest valami nagy kalandba!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.