KuriózumÍgy fogadja a háborúból hazatért gazdáját a kutya

Így fogadja a háborúból hazatért gazdáját a kutya

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Újabbnál újabb történetek igazolják a kutyák és gazdáik közötti szoros viszonyt. Ha bárki kétkedett volna eddig, hogy a kutyák is képesek mély érzelmekre akkor a következő történet bizonyára megcáfolja azt.

61444991

Justin Jones amerikai katona 2011-ben ment el családjától és házi kedvencétől Kibatól egy katonai küldetésre. A kutyus, amikor először meglátta a gazdáját az online Skype híváson a szó szoros értelmében tátva maradt a szája.

Gazdája láttán a tágra nyílt szemű és a tátott szájú kutya képe körbejárta a világhálót újabb bizonyítékként szolgálva az ember és kutya közötti mély kapcsolatra. Nem csak ez az egyetlen ilyen megható történet. Egy YouTube felhasználó nemrég egy olyan kisfilmet tett közzé amelyben Jasmin egy amerikai katona kutyája izgatottan és szenvedélyesen üdvözli az Afganisztánból hazatérő gazdáját.

A videó miután felkerült az Amerikai Hadierő a küldetésekből hazatérő katonáknak szerkesztett oldalára eszméletlen sebességgel terjedt el az interneten. A te kedvenced is így szeret téged?

http://www.youtube.com/watch?v=hGytiyK6tW8

Itt egy teljes összeállítást találsz arról, hogy hogy ürülnek a kutyák hazatért gazdáiknak:

http://www.youtube.com/watch?v=EO56KFoXW8o

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek