KuriózumÍgy fog kinézni 10 év múlva ez a nő a stressz miatt...

Így fog kinézni 10 év múlva ez a nő a stressz miatt – FOTÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hétköznapi stressz sokkal jobban befolyásolja az egészségünket, mint azt el tudjuk képzelni. Álmatlanságot okoz, többet dohányzunk, több alkoholt fogyasztunk, több édességet eszünk, pedig ezeket a szokásokat normális esetben igyekszünk kerülni. Ezeken túl azonban a krónikus stressz nagyon öregít.

stressz-no1

Anna Magee, a healthista.com életmód magazin 45 éves szerkesztője arra volt kíváncsi, hogyan fog kinézni 10 év múlva, amennyiben továbbra is a jelenlegi stresszes életmódját folytatja. Segítségül hívta  digitális művészt, aki elkészítette a nő 10 évvel későbbi portréját.

Anna újságíró, folyamatosan be kell tartania a cikkek leadási határidejét, ezért állandó nyomás alatt dolgozik. Legtöbbször a városban étkezik, mindennap fél 5-5 óra körül kel, hogy edzőterembe is elérjen. Az újságíró a megfeszített tempó miatt folyamatosan arra panaszkodik, hogy egyáltalán nincs szabadideje, és nem jut ideje lazítani.

Auriole Prince az FBI-nak is dolgozott, ahol hosszú ideje eltűnt személyek arcképeit kellett megrajzolja. A művész Anna jelenlegi életmódját szem előtt tartva rajzolta meg 10 évvel későbbi arcképét. Az újságírónak jókora táskák fognak meghúzódni a szemei alatt, és a szemkarikák a kialvatlanságnak lesznek köszönhetők. Bőre száraz lesz és megereszkedett, és alaposan barázdált ráncokkal. A haja is megőszül, hisz a stresszhormonok magas szintje a hajszálak színéért felelős őssejteket pusztítja el.

stressz-no2

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek