KuriózumÍgy érezzük jól magunkat egy lagzin, ha egyedül vagyunk

Így érezzük jól magunkat egy lagzin, ha egyedül vagyunk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A házasság az egyik legfontosabb esemény az életben, és akár beismerjük, akár nem, mindannyian elgondolkodtunk már azon, hogyan fogjuk megszervezni a számunkra tökéletes lagzit. Igaz, az esküvőhöz előbb meg kell találnunk azt a személyt, akivel el tudjuk képzelni hátralévő életünket. Amíg nem sikerült rálelnünk a megfelelő személyre, addig örülünk a barátaink házasságának, ám sokan vagyunk úgy, hogy nem szeretünk pár nélkül lakodalomba menni.

eskuvo

Íme néhány tanács, hogy egy lagzin egyedül is jól érezzük magunkat:

Először is, menjünk el, ha már meghívtak: biztosak lehetünk abban, hogy más is érkezik partner nélkül, és senki sem fog ujjal mutogatni ránk, amiért egyedül vagyunk.

Szocializálódjunk: nem számít, hogy kevés embert ismerünk, bármikor szert tehetünk új ismeretségekre. Ha egész éjszaka egyedül gubbasztunk egy sarokban, és csak bámuljuk a körülöttünk lévőket, miközben a leendő macskánkon gondolkodunk, sehová nem jutunk.

Ne fogyasszunk sok alkoholt: néhány pohár ital segíthet ellazulni, ám vigyázzunk arra, hogy ne vigyük túlzásba. Senkinek nem tetszik egy alaposan elázott vendég, ha nőről van szó, pláne. A legrosszabb, ami történhet, hogy alaposan felöntve a garatra, ismeretlenek előtt panaszkodunk, hogy mennyire egyedül érezzük magunkat.

Csípjük ki magunkat: ha jelenleg nincs is partnerünk, ez nem jelenti azt, hogy senki sem találhat vonzónak. Lehet, hogy épp a lagzin találunk rá jövőbeni párunkra.

Élvezzük az estét: lehet, hogy könnyű mondani, és nehéz megvalósítani egyedül, de semmi értelme, hogy szomorkodjunk egész éjszaka. Próbáljunk élvezni ételeket, az italokat (mértékkel, ne felejtsük), a zenét, és az asztaltársaságot.

Ne felejtsük el, hogy miért vagyunk ott: nem számít mennyire nehéz nekünk egyedül részt venni az eseményen, mindig emlékeztessük magunkat, hogy miért vagyunk ott. Azaz mások szerelmét ünnepeljük, és velük vagyunk életük egyik legkülönlegesebb napján. Később a mi napunk is eljön.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek