KuriózumÍgy befolyásolják a házasságodat a csillagok!

Így befolyásolják a házasságodat a csillagok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogy a születésed időpontja, úgy a házasságkötésed dátuma is befolyásolja az életed. Lássuk, mire számíthatnak a különböző csillagjegyekben örök hűséget fogadó házaspárok az AstroTwins szakértői szerint.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

Esküvő a Kos jegyében: akik a Kos jegyében léptek frigyre, azok kapcsolatára főleg a spontaneitás jellemző. A partnerek biztosítják egymás számára a szükséges függetlenséget, nem telepednek egymás nyakára, ennek ellenére elválaszthatatlanok. A kapcsolatukat időnként megfűszerezik romantikus légyottokkal, vacsorákkal, kirándulásokkal.

Esküvő a Bika jegyében: a Bika rendkívül érzéki, de ha ebben a jegyben kötöttél házasságot ne félj attól, hogy a luxust keresd. Ezekre a párokra főleg az jellemző, hogy szilárdak, és mesterien kombinálják a hagyományos elemeket a nonkonformista elemekkel.

Esküvő az Ikrek jegyében: az Ikrek sokat kommunikálnak, így ezekre a házasságokra a gyakori kommunikáció a jellemző, és ez is a kulcsa a sikeres kapcsolatuknak. Nem zárhatók ki az excentrikus elemek sem, mint pl. egzotikus főzőtanfolyam, vagy szörfleckék kettesben.

Esküvő a Rák jegyében: a Rák mindene az otthona. Az ebben a jegyben házasodott párok a boldogságot, a békét a közös otthonban találják meg, ahol annyi mindent véghezvittek együtt. Könnyen barátkoznak, természetüknek köszönhetően házuk mindig nyitva áll a rokonok, barátok előtt.

Esküvő az Oroszlán jegyében: az Oroszlán szereti a teatralitást, a drámát és szenvedélyes. A felek határozottan kiállnak a meggyőződésük mellett, kockáztatva azt is, hogy megégetik magukat, ugyanakkor romantikus alkatok. Addig, amíg a kettőjük közötti csipkelődések rendszerint a hálószobában végződnek békekötéssel, addig minden rendben.

Esküvő a Szűz: szervezett, agyafúrt emberek jegye a szűz. Akik ebben a jegyben léptek házasságra minden részletre odafigyelnek, a felek kölcsönösen segítik egymást. Fennáll a kockázata annak, hogy elvesznek a részletekben, ennek ellenére sikeres lehet a kapcsolatuk.

Esküvő a Mérleg jegyében: ideális a házasságkötésre, mivel az októberben kötött házasságokra a kiegyensúlyozottság jellemző. Problémát a partnerek identitásának elvesztése jelentheti, ezért javasolt, hogy bizonyos időközönként olyan dolgokkal foglalják le magukat, amelyek egyéni tevékenységet feltételeznek.

Esküvő a Skorpió jegyében: szexi és impulzív jegy, akárcsak a házasságok, amelyek ebben az időszakban köttetnek. A felek közti kapcsolatra mély intimitás és szenvedély jellemző, nem okoz problémát számukra, hogy évekig fenntartsák a szikrázó szerelmet. Mivel szenvedélyes jegyről van szó, féltékenységi jelenetekre lehet számítani.

Esküvő a Nyilas jegyében: az ebben a jegyben házasságra lépő felek szeretik a kalandokat, és szabadosak. Sokat utaznak, nagyon nyitottak, ám sokszor túlvállalják magukat, ezért anyagi problémákkal találhatják szembe magukat.

Esküvő a Bak jegyében: becsülik a hagyományt, a tradíciót, a családi események is a gyerekkori események mintájára, a régi értékek mentén szerveződnek. Ezért dolgozni kell a jelenben való élésen.

Esküvő a Vízöntő jegyében: nonkonformisták, modernek és furcsák. A partnerek mindenekelőtt barátok, ugyanakkor mindenük a társaság, a társasági élet, ezért rendkívül jó házigazdák. Szeretik a zajos, hangos összejöveteleket. A kapcsolat biztonsága érdekében javasolt, hogy több időt töltsenek együtt.

Esküvő a Halak jegyében: a fantázia, a kreativitás és a romantika jegye. A partnerek tökéletesen illenek egymáshoz, egy alkalmat sem szalasztanak el az évfordulók megünneplésére. Arra kell figyelniük, hogy ne veszítsék el a realitásérzéküket, és maradjanak két lábbal a földön.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek