Az előttünk álló egy hónapban 6 említésre méltó asztrális jelenség fog hatással lenni az életünkre. Jelen lesz a Tűz elem energiája, köszönhetően a Kos és Nyilas csillagjegyeknek, de kifejtik hatásukat még a Föld elem energiáit befolyásolni képes Bika és Bak csillagjegyek. A Víz és Levegő elemek hatása nem lesz jelentős, így ezen jegy szülöttei ne számítsanak mozgalmas napokra.

Április 5-én a Kos jegyében Újhold alakul ki, amely leginkább a szociális életünkre, munkahelyi viszonyainkra lesz hatással, de a hatóságokkal is kapcsolatba kerülhetünk. Amit ilyenkor tehetünk, hogy higgadtak, nyugodtak maradunk, megőrizzük az objektivitásunkat, a türelmünket. Az időszak pozitív hatása abban mutatkozik meg, hogy képesek leszünk változtatni az életünkön, mégpedig a boldogabb utat választva.

Április 10-én a Nyilas jegyében tartózkodó Jupiter retrográd mozgásba kezd, ismét felerősítve a pénzügyeket mozgató energiákat, ezért jobb, ha odafigyelünk a költekezéseinkre, és minden fontos értékünkre, amilyen az egészségünk, vagy a spirituális energiáink. Éppen ezért legyünk óvatosak, elővigyázatosak, ebben az időszakban arra is számítani kell, hogy bizonyos kérdésekben megváltozik a véleményünk, teljesen mást fogunk gondolni bizonyos dolgokról, ami sok szempontból drámai érzelmeket fog kiváltani.

Április 17-én a Vénusz áthalad a Halak jegyén, ami alapján a hónap első felében minden elkövetett hibát, ballépést helyre tudunk hozni, és tiszta vizet önthetünk a pohárba.

Április 19-én a Mérleg jegyében Telihold alakul ki. Ilyenkor arra kell figyelnünk, hogy most azokat a dolgokat, amelyeket egy hónappal ezelőtt nem tudtunk elintézni, azoknak most pontot tehetünk a végükre. Legyünk bátrak és határozottak, így sikerülhet minden.

Április 20-án a Nap belép a Bika jegyébe, így a Bika csillagjegyű személyek életében több különleges dolog is megtörténhet, amelyek lehetnek pozitívak, de bizonyos esetekben akár negatívak is.

Április 21-én a Vénusz áthalad a Halak jegyén, ahonnan tovább lép a Kos jegyébe. Ebben az időszakban is ajánlott óvatosnak lenni, ne döntsünk fontos kérdésekben, és ezt tartsuk be a következő napokban is: április 1-jén, 5-én, 6-án, 8-án, 11-én, 15-én, 17-én, 19-21. között, valamint 24-én és 25-én.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.