HolotropikumAlternatív gyógyászatÍgy akadályozhatod meg a szívinfarktust 1 PERC alatt!

Így akadályozhatod meg a szívinfarktust 1 PERC alatt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a gyógynövény rendkívül sokoldalú és valójában nem is bors, hanem egy chili paprika fajta. Számtalan probléma orvoslására jó, de még az infarktust is megakadályozza, ezért nem árt, ha az alapfűszereink mellé beszerezzük a cayenne borsot is.

cayanne-bors

Még a híres gyógynövényszakértő és természetgyógyász, Dr. Richard Shulze is a cayenne borst tartotta a leghatékonyabb természetes csodaszernek. A szintén a gyógynövények hatásait kutató, amerikai Dr. Christopher 35 évig tartó karrierje alatt egy páciensét sem veszítette el szívrohamban, ezt, állítása szerint a cayenne borsnak köszönheti.

Ha valakinek infarktusa volt, a szakember gyorsan a cayenne borsból főzött teát itatott vele, a roham egy perc múlva megszűnt és be is indult a felépülés. Szintén rendkívül fontos az is, hogy a cayenne bors nagyszerű hatásait személyes tapasztalatok alapján állapították meg, nem pedig tudományos, kontrollált kísérletek sorozatának eredményeképpen.

Hogyan használjuk a cayenne borsot

Ezt a nagyon csípős fűszert a nagyobb üzletekből, gyógynövény boltokból is beszerezhetjük. Ha van belőle odahaza, és valaki netán rosszul lesz és szívrohamot kap, azonnal keverjünk fel egy pohár vízbe egy teáskanál cayenne borst, és itassuk meg vele, de a bajba került személy eszméleténél kell legyen, hogy a dolog működjön. Ha a beteg már elvesztette az eszméletet, akkor gyorsan pár csepp cayenne bors kivonatot cseppentsünk a nyelve alá.

A csípős ízű gyógynövény egy rendkívül erős stimuláns, felgyorsítja a szívverést, így a vér a test minden egyes részébe eljut, így a keringés kiegyenlítődik. Emellett vérzéscsillapító hatása is van, és abban is segít, hogy az illető helyre jöjjön a rohamot követő periódusban.

Íme Dr. Schulz által készített cayenne bors tinktúra receptje:

Ez a tinktúra a legjobb orvosság, amely azon nyomban beadható, ha valaki éppen szívrohamot kap.

Hozzávalók:

  • cayenne bors por formájában
  • 1-3 friss egész cayenne bors
  • 50%-os alkohol
  • egy 1 literes üvegedény
  • gumikesztyű

Elkészítés:
Először is a biztonság kedvéért húzzunk gumikesztyűt. Az üvegedény negyedét töltsük meg a cayenne bors porral. Töltsünk rá annyi alkoholt, hogy az őrleményt éppen, hogy ellepje. Egy turmixgépbe tegyük bele az egész paprikákat, adjunk hozzá némi alkoholt, majd dolgozzuk össze, amíg egy szószszerű állagot nem kapunk. Tegyük bele ezt is az üvegbe, hogy az már háromnegyed részig tele legyen. Ezután öntsünk még rá annyi alkoholt, hogy az üvegedényünk teljesen megteljen, majd zárjuk le. A tinktúrát tegyük két hétig egy sötét helyre félre, naponta párszor kissé rázzuk fel. Ha letelt a két hét, szűrjük le, és tároljuk egy sötét színű üvegben.

Ha valaki a környezetünkben érzi, hogy szívrohamot, vagy stroke-ot fog kap, és tudatánál van, gyorsan vegyen be 5–10 cseppet, 5 perc elteltével ismét ugyanennyit fogyasszon el. 5 percenként addig kell ismételni a kúrát, amíg javulást nem tapasztalunk. Idő közben azonnal hívjuk a mentőt.

Ha az illető elvesztette az eszméletét, a nyelve alá kell 1–3 cseppet tenni, és meg kell kezdeni a szívmasszázst. Itt is 5 perc múlva ismét csepegtetni kell, amíg javulást nem észlelünk.

Ez a kúra sürgősségi esetre jó, miután alkalmaztuk azonnal hívjunk mentőt, hogy a beteg minél hamarabb kórházba kerüljön.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek