LélektárIgen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető!

Igen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július 2-án Újhold és Teljes Napfogyatkozás is lesz, és ez a két jelenség kissé fel fogja borzolni az energiákat. Egyáltalán nem mondható harmonikusnak ez az időszak, tele lesz változásokkal, viszont még, ha fel is borul egy kicsit az életed, tudd, hogy a komfortzónából kilépni mindig jó.

Az augusztusi 11-i részleges napfogyatkozás horoszkópjának üzenete minden csillagjegynek

A Nap is a Rákban lesz, ezért mindent felforgató döntések fogják jellemezni ezt az időszakot. Ezek a változások leginkább szakmai téren lesznek jellemzőek, de ha épp most adsz el, vagy veszel valamit, esetleg költözöl, akkor is nagyon jó időszakot választottál. Ahhoz, hogy előmozduljon az életed, bizonyos területeken kompromisszumokat kell köss, csak így tudsz megszabadulni az egy helyben toporgástól.

Az Újhold mindig erős késztetést hoz a változásra, megújulásra, most viszont hatványozottabban fogod érezni, hogy ki kell lépni a mókuskerékből. A Rák jegy arra is int, hogy fogyassz minél több vizet, és ne csak akkor, mikor a hőmérő higanyszála már jóval 30 fok fölé emelkedik.

Igen erős érzelmi energiák lesznek jellemzőek július 2-ára, állandó szeretethiánnyal, és bizonyítási vággyal fogsz küzdeni. Erre az új holdfázisra megbocsátás, engedékenység, és nagylelkűség lesz jellemző, ne próbáld elfojtani az érzéseidet.

Készíts terveket!

Az Újhold a legjobb időszak arra, hogy listát készíts azokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél valósítani. Fordulj egy kicsit befele, csendesedj el, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak számodra. Ha elég jól figyelsz befele, meg fogod érezni, hogy mit kell tenned a célod elérése érdekében.

Próbálj ki valami újat!

A Napfogyatkozás segítségedre lesz abban, hogy kipróbálj valami új és izgalmas dolgot, amiről eddig csak álmodoztál. Most különösen kreatív és szabad leszel, nagyon könnyen ki tudod fejezni magad. Az új tevékenységek kipróbálása, az új emberek megismerése, és az új élmények fogják jellemezni a július első napjait.

Ne félj!

Az újdonság mindig kíváncsivá tesz, de ezzel egyidőben félelmetes is, de ez természetes. Ne szegje a kedved ez az érzés, légy nyitott az új élményekre, az új lehetőségekre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek