LélektárIdén áprilisban 3 bolygó is retrográd mozgásban kezd! Most a türelem lehet...

Idén áprilisban 3 bolygó is retrográd mozgásban kezd! Most a türelem lehet a legjobb barátunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március 5-28. között zajlott le a Merkúr retrográd mozgása a Halak jegyében, amely felerősítette a tudatos gondolatok, az önreflexió energiáit.

Azonban áprilisban nem egy, hanem összesen 3 bolygó lesz retrográd mozgásban. Ahhoz, hogy ezt az időszakot sikeresen átvészeljük, türelemre lesz szükségünk, mert bizony lesznek olyan helyzetek, amikor a tervek nem az elvárásaink szerint fognak alakulni, és kudarcok is jelentkezhetnek.

1. Április 10: a Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében

A Jupiter november óta a Nyilas jegyében fog tartózkodni, ami olyan energiák felerősítését eredményezte, amelyek pozitív változásokat, történéseket, eseményeket generáltak. Azonban ez most április 10-én megfordul, így jobb ha a legtöbb foglalatosságunkkal leállunk, egy időre visszavonulót fújunk, várunk és átszervezzük az életünket.

2. Április 24: a Plútó retrográd mozgásba kezd a Bak jegyében

Ez az égi jelenség arra ösztönöz, hogy tartsunk szünetet, vessünk véget a rohanásnak, és figyeljünk oda a belső lelki átalakulásunkra, igényeinkre. A Plútó arra késztet, hogy vizsgáljuk meg az életünket, és eszközöljünk változásokat azokon a területeken, ahol nem vagyunk elégedettek.

A Plútó most segíteni fog abban, hogy fontos helyzetekben jó döntést tudjunk hozni.

3. Április 29: a Szaturnusz retrográd mozgásba kezd a Bak jegyében

Ez azt eredményezi, hogy keményebben kell dolgoznunk ezek után azért, hogy elérjük a céljainkat. Ez nem lesz könnyű feladat, mivel számítani kell nehézségekre, gondokra, de mégis legyünk türelmesek, kitartóak, bölcsek, mert csak ezáltal ízlelhetjük meg a siker ízét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek