KuriózumHugh Jackman egyből tudta, hogy Deborra-Lee élete nője: 25 éve szerelmesek egymásba

Hugh Jackman egyből tudta, hogy Deborra-Lee élete nője: 25 éve szerelmesek egymásba

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hugh Jackman az egyik legközkedveltebb színész, azonban azt már kevesen tudják róla, hogy 25 éve Deborra-Lee Furness hűséges és odaadó férje.

Mi a hosszú házasság titka? Erről mesélt a hollywoodi sztár.

Nagyon fiatalok voltak, amikor megismerkedtek, a szőke szépség kegyeiért sokan pályáztak, számos tehetséges fiatalemberrel kellett versenybe szállnia Hugh Jackmannek az első helyért. Közel 3 évtizede, az első találkozásuk óta együtt vannak, két közös gyermekük született, Oscar Maximilian Jackman és Ava Eliot Jackman. Sok hollywoodi pár irigykedve tekint rájuk, mert ritkán fordul elő, hogy két tehetséges színész ilyen hosszú ideje együtt legyen, és ráadásul még boldogok is.

Hugh Jackman, a gyógyíthatatlan romantikus

Idén ünneplik 25. házassági évfordulójukat, ez alkalomból Hugh egy pár képet tett közzé az Instagramon, és egy világraszóló őszinte szerelmi vallomást írt feleségének.

“Veled összeházasodni és együtt élni, Deb, olyan természetes, mint a lélegzés. Szórakozás, izgalom, kaland és egyben a legtökéletesebb boldogság. Számos életleckét éltünk át együtt, hálás vagyok mindenért, a szeretetünkért és a családunkért. A történetünk még csak ezután kezdődik igazán. Deb, teljes szívemből szeretlek!” – osztotta meg Hugh Jackman.

Egy interjújában Hugh elmondta, egy igen fontos dolog volt, amit észrevett már az első pillanatban: hihetetlenül jól érezte magát Debora társaságában. Egyből tudta, hogy ő álmai asszonya, és vele szeretne családot alapítani.

„Amikor találkozol vele, hirtelen önmagad legjobb változata leszel. Úgy éreztem magam, mint amikor egy nagyon kényelmes nadrágot viselek.” – mondta a színész.

Egy 1995-ös forgatáson találkoztak először.

„Amíg nem érzed jól magad a pároddal, nem tudhatod, hogy hűséges leszel-e hozzá egy életen át. Deb és én csodálatosan éreztük magunkat egymás mellett már az első naptól kezdve. Olyan volt, mint a megkönnyebbülés. A kapcsolat kulcsa az, hogy a másik emberrel jól érezd magad” – mondta Hugh 2018-ban.

Mivel mindketten fontosnak tartották a karriert és családi életet is, már a kapcsolatuk elején lefektettek néhány igen fontos szabályt.

„Nem maradunk külön két hétnél tovább, mind a ketten nem dolgozunk egyszerre, hiszen az egyikünk ott kell legyen, hogy támogassa a másikat” – mondta Hugh.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek