LélektárHozd ki te is a legtöbbet az év egyik legkönnyebb időszakából -...

Hozd ki te is a legtöbbet az év egyik legkönnyebb időszakából – Ezt tartogatja számunkra az Oroszlán hónapja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már bőven az Oroszlán időszakában járunk, hiszen július 22-től, egészen augusztus 22-ig ezen csillagjegy energiái lesznek az uralkodóak. Ennek az időszaknak az az egyik érdekessége, hogy csak egyes csillagjegyekre lesz jelentős hatással, míg mások csak alig fognak valamicskét érezni az Oroszlán dominanciájából.

A Tarot.com oldal tanácsai szerint, ha ügyesek vagyunk nagyszerű dolgokat is megvalósíthatunk ebben az időszakban, hiszen a Nap energiái is akcióba lendülnek, hogy tovább erősítsék a tenni akarásunkat.

Ha optimizmussal és lelkesedéssel vágunk bele a mindennapokba, mesés időszak elé nézünk, szóval, nézzük is mikre figyeljünk a leginkább oda az elkövetkezendő néhány hétben.

EZT TEDD

Határ a csillagos ég! Az oroszlán magabiztossága most valóban az egekig repíthet, úgyhogy nem szabad beérned a kevéssel. Legyen szó akár munkáról, akár szerelemről vagy más kapcsolatokról, vagy kalandoktól, tervekről, merj nagyot álmodni! Az Oroszlán erőteljes és határozott ambíciója olyan löketet adhat a mindennapok során, amelyekkel egyszerűen megállíthatatlan leszel.

EZT MONDD

Ami a szíveden, az a szádon! Az Oroszlán egy rendkívül bátor és szabadelvű csillagjegy, és ezek a tulajdonságok most neked is segítségedre lesznek abban, hogy végre hangot adhass a rég elnémított érzéseidnek! Végre merd kimondani, mi jár a fejedben!

IDE MENJ

Parkokba! Az Oroszlán számára a négy fal között töltött nap, elfecsérelt idő. Szabadulj ki a természetbe, vagy ha oda nem is jutsz el, de a közeli parkba mindenképp látogass el rendszeresen. Hagyd, hogy a napsugarak feltöltsenek jókedvvel.

EZT VISELD

Tégy ki magadért! Az Oroszlánok imádják a figyelmet, ezért az elkövetkezendő pár hétben légy egy kicsit vagányabb az öltözködés terén. Bátran viselhetsz élénk színeket, nem mindennapi textúrákat és anyagokat, és ne riadj vissza a kiegészítők és minták változatosságától sem!

EZT VÁSÁROLD MEG

Ékszerek! Olykor te is megérdemled, hogy meglepd magad valamivel. Most végre megvehetnéd azt a rég áhított ékszert, amellyel már oly régóta szemeztél.

ERRE VIGYÁZZ

Arrogancia. Az Oroszlán jegyében lévő Nap magabiztossággal, kacérsággal és bátorsággal ruház fel, viszont nem árt, ha vigyázol, hogy ez a fajta magatartás nehogy átcsapjon arroganciába, mert az már nem egy jó tulajdonság.

EZ UTÁN VÁGYAKOZZ

Szerelem. Az Oroszlán élete olyan akár egy romantikus telenovella. Engedj a gyengébb érzelmeknek és ne félj kimutatni a benned kavargó érzéseket!

Mindezeket egybevetve, valóban egy jóhangulatú, alapjába véve pozitív kicsengésű időszak elé nézünk – csupán rajtunk múlik, hogy mit vagyunk képesek kihozni belőle. A lehetőségek adottak, csupán élnünk kell velük. Merjünk kicsit lazábbak lenni, hiszen az életet nem szabad túl komolyan venni.

Élj, tapasztalj és töltődj fel, hiszen a nyár utolsó hónapja után már megint az ősz melankolikus hangulata fog uralkodni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek