A ünnepet minden emberi szívben nagy várakozás előzi meg, de mint mindenért, ezért is meg kell dolgozni, hiszen ezt megelőzi egy alapos takarítás, sütés-főzés, és még ajándékot sem árt vásárolni. Most azt fogjuk megtudni, hogy miként ünneplik a húsvétot a csillagjegyek.

Horoszkóp: Így töltik a csillagjegyek a húsvéti ünnepet!

Kos

Számodra a húsvét mindig a születésnapoddal kapcsolatos, így kétszeres ünnep. Imádod a tavaszt, az életre kelő természetet, amely eszedbe juttatja a gyerekkorod kellemes emlékeit. Most igazán vidám és optimista vagy, már csak azért is, mert remek bulit is szervezhetsz a saját tiszteletedre.

Bika

Hagyománytisztelő vagy, így mindenki számíthat rád, mert a húsvéti ünnepi asztalod úgy fog kinézni, mint a nagy könyvben. Ha éppen nincs időd főzni, akkor megrendeled a legfinomabb menüsort. Már jóval az ünnep előtt megkezded az előkészületeket, kidolgozol minden részletet, így aki veled tölti a húsvétot, az biztosan jól fogja érezni magát.

Ikrek

A húsvét mindig jó érzéssel tölt el, mert olyan emberekkel veszed ilyenkor körbe magad, akiket szeretsz, legyenek azok családtagok, barátok. Nagyszerű szervezőkészséggel áldott meg a sors, mindent időben beszerzel, elintézel, mert számodra a vendégeid elégedettsége nagyon fontos.

Rák

A vallásos ünnepek közül a húsvéthoz kötődsz leginkább. Imádod a kalács, a sült bárányhús illatát, amelyet családi recept alapján készítesz. Ilyenkor igyekszel mindent az irányításod alatt tartani, a takarítástól kezdve egészen az ételek elkészítéséig, ezért a nagy öröm mellett a fáradtság is része a húsvéti ünneplésnek.

Oroszlán

Imádod a napsütést, a tavaszt és a húsvétot is. Rajongsz a frissen kizöldült fűért, a virágba boruló fákért, és ha még ünnepelni való is kerül, a mennyben érzed magad. Nagyon jól érzed magad a szabadtéri rendezvényeken, amikor a sülnek a húsos finomságok a roston, és melléje a jó társaság is adott.

Szűz

Számodra a húsvét egyenlő a tavaszi nagytakarítással, így minden családtagot mozgósíthatsz, hogy segítsenek arrébb tolni a bútorokat, mert indul a felmosás, a portalanítás. Minden sarkat kitakarítasz. Húsvét vasárnapján pedig minden, számodra kedves embert az ünnepi asztal mellé ültetsz.

Mérleg

Nonkonformista vagy, imádod a húsvétot. Nem követed annyira a hagyományokat, szeretsz új dolgokat kitalálni, így piros tojások helyett leginkább tojásfát díszítesz, és a bárány helyett is valami fűszeres, zöldséges finomsággal leped meg a vendégeidet.

Skorpió

Nem a négy fal között szoktad a húsvétot tölteni, inkább szeretsz kimenni a zöldbe, a szabadba, ahol a barátokkal ünnepelhetsz. Ha fontos számodra a hit, akkor mindenképp elmész a templomba.

Nyilas

Optimista, vallásos ember vagy, így a húsvét számodra a legnagyobb ünnep. Szereted a jókedvű, vidám embereket, akiket gyakran vendégül is látsz. És annak ellenére, hogy a sok előkészület kimerít, a nap végén hálával feltöltődve, nyugodtan mész lefeküdni.

Bak

Nem az a fajta vagy, aki korlátlanul iszik és eszik, ezért is könnyen be tudod tartani a húsvéti böjtöt, és nem vallási, sokkal inkább egészségügyi megfontolásból. A húsvétot elsősorban a szabadnapok miatt szereted, így több időd jut a barátaidra.

Vízöntő

Húsvétkor leginkább elutazol egy egzotikus, különleges helyre, így vagy repülőre szállsz, vagy autóba pattansz, és következhet a kikapcsolódás. Ha mégis otthon maradsz, akkor valami különleges ételt találsz ki, és virágokkal díszíted fel a lakást.

Halak

Mivel vonzanak a spirituális tanok, ezért számodra a húsvét egy nagy ünnep, főleg, ha erős keresztény hit is vezérel. Nem hiányzol a templomi szertartásról. Fontos számodra a lelki béke, a szeretet és a törődés.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.