HoroszkópHoroszkóp: Ezt üzenik számodra a csillagok 2018 januárjára!

Horoszkóp: Ezt üzenik számodra a csillagok 2018 januárjára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mivel itt van az új év a küszöbön, ezért biztos benned is megfogalmazódott, hogy min akarsz változtatni a jövőben, mire szeretnél jobban odafigyelni a következő 12 hónapban, és melyek a terveid, álmaid, amelyeket meg szeretnél valósítani.

Fotó: Pixabay.com

Január 2-án Telihold lesz a Rák jegyében, 17-én pedig Újhold alakul ki, amelyek arra késztetnek, hogy légy kreatív és fejlődj, gyarapodj az új esztendőben.

Kos horoszkóp 2018

Az Uránusz arra ösztönözhet, hogy teljesen önmagad légy, és azt tedd, amit szeretsz, amit jónak tartasz, ami boldogságot okoz neked. A hónap első felében vigyázz az egészségedre, ha nem szeretnél lázasan ágyban feküdni. Ha kimész a hidegbe, alaposan öltözz fel. Inkább a benti szórakozást, játékokat válaszd a kintiekkel ellentétben. Emellett változások történhetnek a munkahelyeden is.

Bika horoszkóp 2018

Jól indul számodra az év, tele vagy energiákkal, így a munkahelyeden nem lesznek gondok. Megtörténhet, hogy érzelmi, pszichés változásokon mész keresztül, így a legjobb, ha egy jóbarát, vagy közel álló rokon áll melletted. Ápold a baráti kapcsolataidat, és fektess bele olyan dolgokba, amelyek pénzt hoznak a házhoz.

Ikrek horoszkóp 2018

Még van pár bürokratikus elintéznivalód, amit meg kell tenned még ebben a hónapban. Vizsgáld meg a pénzügyi helyzetedet, és csak akkor vásárolj valamit, ha a pénztárcád engedi. Annak ellenére, hogy vidám alaptermészeted van, januárban a szomorúságot is megfogod tapasztalni, amihez a hideg, szürke időjárásnak is köze lesz. Próbálj olyan dolgokat csinálni, amelyektől jobb kedvre derülsz. Ha munkahelyet szeretnél váltani, most szerencséd lehet.

Rák horoszkóp 2018

A januárban hozott döntéseid jó hatással lehetnek a pénzügyeidre, így nagyobb összegből gazdálkodhatsz, és még félre is tehetsz. Az érzelmek terén viszont lesznek hullámvölgyek, főként Telihold idején, amely pontosak a te csillagjegyedben alakul ki. Fogadd el azokat a dolgokat, amelyeken úgy sem tudsz változtatni. Januárban találkozhatsz egy rendkívül érdekes emberrel, aki felpezsdíti az életed. Vigyázz az egészségedre, a forralt borozást ne vidd túlzásba.

Oroszlán horoszkóp 2018

2018 januárjában szigorú szabályozásokat vezetsz be, legyen szó a pénzügyeidről, vagy akár az étrendedről, a sportról, alvási szokásaidról. A vágyad az, hogy ha a tükörbe nézel, olyan ember nézzen vissza rád, aki erős, határozott, kitartó. Tele leszel energiával, és a siker ízét akkor tapasztalhatod meg, ha nem engedsz teret az agressziódnak.

Szűz horoszkóp 2018

Bármilyen jellegű befektetést is eszközölj 2018 januárjában, annak megérzed majd a pozitív hatását. Azonban törekedned kell az egészséged megőrzésére, az egyensúly, a harmónia megteremtésére. A családi, baráti és szakmai életedben pozitív történésekre, eseményekre számíthatsz. Azonban vigyázz, nem minden információ megbízható, ezért ellenőrizz le minden adatot, mielőtt tovább lépnél.

Mérleg horoszkóp 2018

A munkahelyeden eléggé nagy lesz a hajsza, és sok minden, a szüleiddel, gyerekeiddel kapcsolatos elintéznivalód akad. Törekedj a harmónia, az egyensúly megteremtésére, az ünnepek utáni méregtelenítés is jó hatással lesz a szervezetedre. Kérj segítséget egy táplálkozás szakértőtől. Ha lehetőséged van, pihenj, lazíts, mert ennek köszönhetően jobban helyt tudsz állni majd az életben.

Skorpió horoszkóp 2018

A Jupiter hatására pár dolog javításra szorulhat, amelyet meg kell oldanod. Azt szeretnéd, ha biztonságban éreznéd magad. A társasági életed remekül alakul, sőt olykor túlzsúfolt, ami több problémát is eredményezhet, de sikeresen megoldasz mindent. Januárban találkozhatsz olyan emberrel, aki segíthet, hogy új munkahelyet találj magadnak.

Nyilas horoszkóp 2018

A nosztalgikus hangulat nem tesz jót neked, mert visszavisz a múltba, ahol viszont nem jó lenni hosszútávon. A rendelkezésedre álló időt használd jól ki. Sétálj gyakrabban a természetben, találkozz a barátaiddal. Egy meghívást kaphatsz, aminek értelmében egy más városba költözhetsz és ott is találhatsz magadnak munkát. Vigyázz a pénzköltésre, főleg a megtakarított összeghez nem szabad nyúlnod.

Bak horoszkóp 2018

A Merkúr a te jegyedbe lép január 11-én, és együtt a Nappal, sok energiát bocsát a rendelkezésedre, amit főképp a karriered egyengetésére használhatsz fel. A főnököddel jó üzletet köthetsz, így magasabb fizetésre számíthatsz. Fontos viszont, hogy figyelj oda az egészségedre, az étkezésedre, valamint az immunrendszered állapotára.

Vízöntő horoszkóp 2018

Azt érzed, hogy az ünnepi szabadnapok úgy elröpültek, hogy észre sem vetted. Fáradtnak érzed magad, szeretnél még aludni, pihenni. Januárban viszont újult erővel kezded az évet, szépnek, energikusnak érzed majd magad, és a munkahelyeden is jól fogsz teljesíteni. A baráti találkozásokat, kapcsolatokat ne hanyagold el.

Halak horoszkóp 2018

A Neptunusz és a Telihold hatására januárban empatikusabb és kreatívabb leszel. Elfogadod a hibáidat, de túl is lépsz majd azokon, és egy szebb, békésebb, teljesebb jövő felé tekintesz. Figyelj jobban az étrendedre, mozogj többet, élj egészségesebben, mert így sokkal boldogabb életed lehet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek