HoroszkópHoroszkóp: Ez az 5 csillagjegy a legstresszesebb!

Horoszkóp: Ez az 5 csillagjegy a legstresszesebb!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma senki sem ússza meg stressz nélkül. Életkortól függetlenül a stressz napjaink állandó vendégévé vált, mindenhol ott bujkál, és azon dolgozik, hogy feleméssze az emberek életét. De lehet tenni ellene: például érdemes mozogni, vagy áttérni a pozitív gondolkodásra.

Horoszkóp: Ez az 5 csillagjegy a legstresszesebb!

Most azt fogjuk megnézni, hogy ki a legstresszesebb 5 csillagjegy!

1. Ikrek

Szinte mindenért képesek stresszelni, legyen szó a munkáról, a családról, a baráti körről. Nehezen tudnak pihenni, lazítani, még akkor is ha szabadságon vannak. Mindig akad valami tennivalójuk, a fejükben több száz gondolat kavarog. Időnként azért meg kell hozni egy olyan döntést, amikor kikapcsolják a telefonjukat, és pihennek, nem csinálnak semmit. Mindezt a saját érdekükben.

2. Kos

Szinte mindig mozgásban vannak, nyugtalanok, tevékenyek, olykor zaklatottak és természetesen stresszesek. Mindig nyomás alatt élnek, mert vagy lekésik a buszt, vagy éppen akkor vált a lámpa pirosra, mikor odaérnek az útkereszteződéshez. A legnagyobb stresszt az okozza, ha valaki valamiben jobb náluk. Számukra az intenzív sportolás a legjobb stresszűző módszer.

3. Rák

Hajlandók a pesszimizmusra, és gyakran a rosszat veszik észre mindenben, ez pedig stresszel jár. Mindig elismerésre várnak, és ha nem kapják meg a biztató, kedves szavakat, magukba fordulnak. Nagyon sokat dolgoznak a családjukért, mindent magukra vállalnak, hogy a gyerekeknek jó legyen. Nem tudnak megszabadulni a múltban történt hibás döntéseik következményétől, ez pedig sok stresszt okoz számukra.

4. Szűz

Mivel rendkívül felelősségteljesek, ezért gyakran kell megküzdjenek a stresszel is. Keményen dolgoznak a céljaikért, olykor perfekcionisták, ami szintén számos feszültséget eredményez az életükben. Ha egy projekten dolgoznak, a határidő lesz a legnagyobb ellenségük. Stabilitásra vágynak minden téren, ezért ha meginog például az anyagi biztonságuk, akkor feszülté, stresszessé válnak.

5. Skorpió

Nem kell semmilyen különleges dolgot csinálniuk, hogy stressz alakuljon ki az életükben. Elég, ha valaki nem köszön nekik az utcán, és máris kész a feszült helyzet. Ilyenkor magukba roskadnak, és gyakran evésbe fojtják a bánatuk. Ha eluralkodik rajtuk a szorongás, a feszültség, a stressz, akkor ajánlott szakemberhez fordulni, aki igyekszik majd a pozitív dolgokra is rávilágítani a Skorpió csillagjegyűek figyelmét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek