HoroszkópHoroszkóp: ez a 4 csillagjegy augusztus végéig veszteséget él át!

Horoszkóp: ez a 4 csillagjegy augusztus végéig veszteséget él át!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nyár utolsó hónapjában járunk, és úgy tűnik, hogy a csillagok nem sok jót tartogatnak bizonyos csillagjegyek számára: szakmai, anyagi és érzelmi veszteséget jósolnak.

Ikrek

Már most is pénzügyi problémákkal küzd, és úgy tűnik, sehogy sem tud kimozdulni a holtpontról. Mintha az egész Univerzum ellene fordult volna, az előttünk álló hetekben még több kellemetlen meglepetés vár rá.

Lehetséges, hogy egy veszekedésbe torkolló konfliktussal kell szembenéznie a munkahelyén, ami talán a további megélhetését is veszélyezteti. A pénzproblémák miatt a magánéletében is konfliktusokkal szembesül. A problémákat ajánlott idejében megbeszélni, mert különben szakítás lehet a vége.

Mérleg

“Miért velem történik?” – ez lesz a Mérleg szülötteinek mottója augusztusban. Váratlan pénzkieséssel szembesül, a költségvetése pedig egyáltalán nem nő. Ha ebben az időszakban nyaral, vigyázzon fokozottabban a személyes dolgaira.

Hajlamos lesz a különböző sérülésekre, legyen sokkal óvatosabb főleg mozgás közben, útban a munkahelyére.

Nyilas

A hónap vége felé kommunikációs problémákkal szembesül, elkerülhetetlen bonyodalmak merülnek fel a kapcsolataiban, függetlenül attól, hogy üzleti vagy személyes jellegűek. Megtörténhet, hogy a szakítás gondolata is felmerül.

Az egészségi állapota sem lesz túl jó ebben a hónapban, lehet, hogy egy régebbi betegsége újul ki, és újból meg kell küzdjön vele.

Bak

Óvakodjon a balszerencsétől, két kedvezőtlen hét következik, tele munkahelyi akadályokkal és kihívásokkal. Az utóbbi időben a stressz túlságosan eluralkodott a Bak csillagjegy szülöttén, éppen ezért nem tudott észszerű döntést hozni.

Közel állt ahhoz, hogy egy nagyobb pénzösszeghez jusson, amely megoldotta volna az anyagi problémáit. Ez az időszak viszont nem alkalmas egy új kapcsolat elkezdésére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek