HoroszkópHoroszkóp: Ez a 4 csillajegy-pár illik egymáshoz leginkább!

Horoszkóp: Ez a 4 csillajegy-pár illik egymáshoz leginkább!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak bizonyos embertípusok, akik jól kijönnek egymással, akik között működik a testi és lelki kémiai, így egy életen át képesek kitartani egymás mellett, szeretetben, nyugalomban, békében.

Horoszkóp: Ez a 4 csillajegy-pár illik egymáshoz leginkább!

Most ilyen csillagjegy-párokról lesz szó, még pedig 4-ről. Íme!

1. Kos-Oroszlán

Néha ugyan alakulhatnak ki köztük parázs viták, de amúgy kapcsolatukat a szenvedély, az odaadás, a szeretet jellemzi. Nehezen bírják, ha nincsenek együtt. A szerelmük tüze sokáig ég, mert mindkét jegy nagyon tüzes, erős jellem, akik kölcsönösen megértik és tisztelik egymást. A varázs köztük olyan, amely sosem szűnik meg.

Jóban és rosszban is kiállnak egymás mellett, teljes szívükből, erejükből.

2. Mérleg-Mérleg

Kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, mert hasonló tulajdonságaik vannak, így sok mindenben egyet értenek. Szinte tökéletesek együtt, talál az ízlésük, a gondolatuk, testileg és lelkileg is passzolnak egymáshoz. Remekül kommunikálnak, szeretik a társaságot, nem okoz gondot kifejezni az érzelmeiket.

Soha nem fordul meg a fejükben, hogy megcsalják a párjukat, nem ismerik a féltékenységet, inkább őszinték és nagylelkűek egymással.

3. Bika-Szűz

E két csillagjegy között a szerelem fénye, ragyogása szinte sosem fakul meg, sőt az idő múlásával egyre fényesebb lesz. Nagyon empatikusak egymással, megértik a másik minden rezdülését. A Bika stabilitásra vágyik, amit meg is kap az Ikrektől. Családcentrikusak, szeretik a rendet és keményen dolgoznak. Elhívatottak és romantikusa. Ha együtt vannak, mindig biztonságban érzik magukat. A kettejük között lévő kapocs elválaszthatatlan.

4. Ikrek-Vízöntő

A kölcsönös vibráció szinte kézzelfogható e két csillagjegy kapcsolatát elemezve. Minden téren tökéletesen passzolnak egymáshoz, lelkileg, testileg, intellektuálisan. Úgy érzik, mintha mindig is ismerték volna egymást, ezért teljesen megértik egymás vágyait, álmait. Mindkettőjük számára nagyon fontos a személyes szabadságuk, függetlenségük. A hálószobában szeretnek új dolgokat kipróbálni. Nem ismerik az unalmat, mert mindig jól tudnak mulatni egymás társaságában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek