HoroszkópHoroszkóp! Eláruljuk neked, hogy miben igazán erős a csillagjegyed!

Horoszkóp! Eláruljuk neked, hogy miben igazán erős a csillagjegyed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindegyik csillagjegy egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Most megtudhatod, hogy melyek ezek a különleges tulajdonságok és melyik csillagjegy leginkább miben erős.

Horoszkóp! Eláruljuk neked, hogy miben igazán erős a csillagjegyed!

Kos: versenyszellem

Az energiája, ereje kimeríthetetlen. Szenvedélyes, keményen küzd, a monoton életet nem szereti. Ha versenyhelyzetbe kerül, szeret 10 lépéssel az ellenfelei előtt lenni. A kudarcot nehezen fogadja el.

Bika: kitartás

Határozott, makacs és kitartó. Ezeknek köszönheti a sikerét. Nem sieti el a dolgokat, addig nem cselekszik, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Mivel elővigyázatos, lassabban halad másoknál, de a kitartása révén könnyen utoléri a társait.

Ikrek: kíváncsiság

Rendkívül kíváncsi, sokat tanul, mert úgy véli, hogy az információ hatalom. Könnyen alkalmazkodik, rugalmas, az esze életesen vág, egyik témáról villámgyorsan át tud váltani egy másikra. Mivel szeretne beszélni, ezért a flörtölés is megy nekik. A játékosságáról is híres.

Rák: hűség

Hűséges, őszinte, és állhatatos. Szeret szeretni, gondoskodó, tud kapcsolatot teremteni az emberekkel, meglátja, megérti, hogy kinek mire van leginkább szüksége. Mindig lehet rá számítani, ha baj van. Mielőtt elmenne valahová, elővigyázatosságból mindig utána néz a dolgoknak.

Oroszlán: ragyogás

Bárhol is legyen, mindig igyekszik magára hívni a figyelmet, mert nagyon szereti, ha csodálják, felnéznek rá. Úgy viselkedik, mintha a színpadon állna, és ő lenne a főszereplő. Bízik önmagában, könnyen eléri amit akar. Nagylelkű, másokat is inspirál, és szereti a családját.

Szűz: a legjobbnak lenni

Mindig azon dolgozik, hogy a lehető legjobban teljesítsen, és javítson ne csak a saját, hanem mások életkörülményein is. Ez az ember egy igazi családi kincs. Tudja, hogy mit akar, remek társ válik belőle, a és tanácsait is érdemes megfogadni.

Mérleg: diplomácia

Mindig képes egyensúlyozni azért, hogy megteremtse a békét, és feloldja a feszültséget, a konfliktust úgy a családi, mint a szakmai életben. A harmónia megteremtésében érdekelt, és célja, hogy ne legyen az életében semmi erőszak, bánat, csúnya beszéd.

Skorpió: szenvedély

Mindent, vagy semmit. Ez a Skorpió jelmondata. Ha valamibe belekezd, akkor annak a végére jár. Mindent, amit csinál, és szeret, azt szenvedéllyel teszi. Nem mindig kellemes a vele folytatott beszélgetés, mert sokszor nyers és túlzottan őszinte, de mindig van benne valami, amiért kivívja magának a tiszteletet.

Nyilas: kalandvágy

A Nyilas úgy gondolja, hogy kaland nélkül nem élet az élet. Ő a szerelemre, a kalandokra, és a függetlenségre született. Imád új dolgokkal megismerkedni, mindig meglátja az emberekben a jót, az értékelendőt. Nagy felfedező vággyal, optimizmussal van megáldva, így mellette unatkozni lehetetlenség.

Bak: komolyság

Rendszerető, olykor önmagához igencsak szigorú, magas elvárásai vannak az életben. Stratégaként gondolkodik, és hosszú távra tervez. Mindig alapos munkát végez, és a legnehezebb időszakokban is kitart. Szereti a hosszantartó és minőségi dolgokat.

Vízöntő: eredetiség

Mindig eltér az átlagtól, mert folyamatosan az eredetiséget, az egyediséget keresi, ezért vannak, akik istenítik, mások meg ki nem állhatják őt. Mindig azon gondolkodik, hogy miként tudna fejlődni, magasabb tudatszintre jutni. Folyamatosan kísérletezik, megújul, és feszegeti a határait.

Halak: tolerancia

Együttérző, elfogadó, mindig ad egy második esélyt, mert tudja, hogy tévedni emberi hiba. Néha túlzottan segítőkész, és mások érdekeit előrébb helyezi a sajátjánál, ezért megeshet, hogy sérül az önbizalma. Az érzékenysége, az empátiája mégis szebbé teszi számára a világot, így tisztában van azzal, hogy mi a boldogság.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek