HoroszkópHoroszkóp egy jobb decemberért - mantrák minden csillagjegy számára, hogy szerencsét és...

Horoszkóp egy jobb decemberért – mantrák minden csillagjegy számára, hogy szerencsét és szerelmet hozzanak neked!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem lehet elégszer megismételni: a szavaknak varázserejük van. A gondolatoknak pedig teremtő erejük van. Bár sokan szkeptikusak a témában, egy ember életében igenis fontos, hogy miként gondolkodik, és milyen szavakkal mondja ki azokat. Ezek tudatában, a tiszta elmével és bizalommal kimondott mantrák aktiválják az akarat, a hit és a jóság erejét, beengedve az életünkbe mindazt, ami a legszebb és legkielégítőbb számunkra.

Gyakoroljunk egy kicsit, és adjuk át magunkat azoknak a pozitív, építő jellegű gondolatoknak, melyek jobbá tehetik az életünket. Ez ingyen van, tehát nincs mit veszítenünk. Csupán néhány perc az életünkből, melyet át kell adnunk a pillanatnak. A hatása pedig ehhez képest felbecsülhetetlen.

Íme, néhány mantra minden csillagjegy számára, hogy 2023 decembere a lehető legjobb hónap legyen az idei évedből. Általuk örömet, szeretetet és jó szerencsét vonzhatsz magadhoz.

Kos

Ahogyan a hajnal fényt hoz az égre, úgy én Kosként minden nap szenvedéllyel és bátorsággal kelek fel. Magabiztossággal és elszántsággal vezetem a lelkemet, küzdök az álmaimért, és merész lélekkel fedezem fel az új kalandok felé vezető utat.

Bika

Kifinomult érzékeimen keresztül kapcsolódom a körülöttem lévő világhoz, minden lépésemben szépséget és stabilitást sugárzok. Mély gyökereim bölcsességgel és szeretettel táplálják a szívemet.

Ikrek

A változás ritmusára táncolok, és feltöltődöm az alkalmazkodás erejével, felfedezve a kommunikáció és a tudás gazdagságát. Elfogadom kettősségemet és kíváncsiságomat, felfedezem a világot annak minden árnyalatában. Minden másodperc egyedi és varázslatos számomra.

Rák

Hagyom, hogy a szívem kiélvezzen minden érzelmet és kapcsolatot, hiszen ez a szeretet és a védelem megtestesítője. Mély vizeimből erőt merítek ahhoz, hogy tápláljam és támogassam a szeretteimet. Megtalálom magamban az erőt és a fényt, hogy fejlődjek és harmóniában éljek az Univerzummal.

Oroszlán

A szenvedély és a kreativitás lángjaiban, a belső erő és a hiteles kifejezés fényében ragyogok. Nemességgel és magabiztossággal emelkedem fel, megosztom szívem melegét és nagylelkűségét a körülöttem élőkkel. Az életem csodálatos!

Szűz

A magam tökéletességében megtalálom a legapróbb részletekben is a nagyságot, gondossággal és értelemmel nyitok a világ felé. Az éleslátás és az aprólékos munka határozza meg a sikerhez vezető utamat.

Mérleg

Élvezem az egyensúlyt és a harmóniát, mindig azt keresem, ami helyes és szép. A bölcsesség és a kegyelem megvilágítja a kapcsolataimhoz és a méltányossághoz vezető utamat. A körülöttem élőkkel való kapcsolataim mélyek és szeretetteljesek.

Skorpió

Könnyedén merülök a lelkem mélységeibe és saját energetikai misztériumomba, önvizsgálat és bátorság révén fedezem fel az erőt és az átalakulást. Árnyékaimban megtalálom az újjászületés és a fejlődés erejét.

Nyilas

A tudás és a filozófia távoli horizontjait járom, szabadságot és optimizmust fedezek fel minden spirituális utazásomban. Határaim megértésével és kitágításával megtalálom igazi nagyságomat.

Bak

Az ambíció és a felelősség alapjain emelkedem, a hagyományt és a fegyelmet átszőve jutok el a siker és a stabilitás magaslataira. Munkámban elkísér az önbizalmam, lépésről lépésre kiteljesítve engem.

Vízöntő

Az innováció és a szabadság szárnyain utazom, az eredetiségben és a haladásban felfedezem a fényt és a kiválóságot. Követem intuíciómat és elveimet, a különcségben és az emberségben megtalálom a bölcsességhez és az egyensúlyhoz vezető utakat.

Halak

Elmerülök a képzelet és az együttérzés mély vizeiben, átölelve az intuíciót és az érzékenységet. Az álmok és a spiritualitás világát mindennapi eredményeimmel és gyakorlati tapasztalataimmal ötvözve békét és kapcsolatot találok az Univerzummal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek