HoroszkópHoroszkóp 2023. OKTÓBER: az ősz második hónapja boldogságot és pozitív változásokat hoz...

Horoszkóp 2023. OKTÓBER: az ősz második hónapja boldogságot és pozitív változásokat hoz mindenki életében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Akárcsak az ősz, 2023. októberének horoszkópja is tele van az Univerzum gyönyörű ajándékaival, amelyek új erőt és pozitív energiát hoznak nekünk. Olvass tovább, hogy megtudd, az év legszínesebb hónapja milyen szépségeket tartogat számodra.

Kos

Az október kemény munkát, kreativitást és bájt hoz neked, így könnyű lesz a figyelem középpontjában maradnod, és kitűnnöd a tömegből. Itt az ideje a legmerészebb álmaidnak, hiszen a csillagok a te oldaladon állnak, és megkönnyítik a siker felé vezető utadat. Ajtók nyílnak meg előtted, és a szerencse minden sarkon üdvözölni fog. Jól teszed, ha kihasználod ezt a kedvező időszakot, és nem hagyod, hogy a lehetőségek elszálljanak melletted. Egészséged ebben az időszakban jó, élvezed az energiát, sőt, ajánlatos elkezdened sportolni, vagy legalábbis többet mozogni.

Bika

Egy hosszú, intenzív munkával töltött időszak után szükségét érzed a békének, a harmóniának, a belső nyugalomnak és a mély kikapcsolódásnak. Itt az ideje, hogy lassíts a tempón, és arra koncentrálj, ami gazdagítja a lelkedet, olyan tevékenységekre, amelyek igazán ellazítanak, és a szeretteiddel töltött időre. Igényt tartasz az érzelmi kötődésre is, ezért a szeretetteljes kapcsolatok és a családtagokkal való kapcsolatok élveznek számodra elsőbbséget. A természetbe való kimozdulás segíteni fog abban, hogy megtaláld önmagad, feltöltődj, és rendet rakj a gondolataidban.

Ikrek

A környezetedben élő emberek csalódást okozhatnak számodra, ezért tanácsos, hogy önmagadban keresd a boldogságot, és ne másoktól várj valamit, még akkor sem, ha tudod, hogy megérdemelnéd. A környezeteddel való kapcsolataidat bizonyos tranzitok befolyásolhatják, de te mindvégig erős és független maradsz, továbbá sikerül fenntartanod a sikerhez vezető utadat akkor is, ha mások látszólag megpróbálnak keresztbe tenni neked. Itt az ideje, hogy minden eddiginél jobban bízz magadban, higgy a sorsodban, használd ki a képességeidet, kövesd az álmaidat. Az élet hajójának szele kedvező lesz számodra.

Rák

Sikerül megtalálnod a ritmust a munkádban, és az eddigi erőfeszítéseidért végre megkapod a méltó jutalmadat. A magánéletedben változtatásokat, fejlesztéseket akarsz majd végrehajtani, szeretnél befektetni önmagadba. Lehet, hogy úgy döntesz, hogy elvégzel egy tanfolyamot, beiratkozol jógaórákra, esetleg személyiségfejlesztő tevékenységet folytatsz, vagy valamilyen hobbival foglalkozol. Az egészséged októberben is jó marad abban az esetben, ha kerülsz mindenféle túlzást, és nem hanyagolod el az alvást.

Oroszlán

Kiszámíthatatlan események történhetnek az életedben, ezért jó, ha nem engedsz az erős érzelmeknek és az impulzivitásnak, hanem megőrzöd a nyugalmadat. Jó lenne, ha ebben a hónapban hallgatnál a megérzéseidre, így a számodra legjobb döntéseket hozhatnád meg. A másokkal való kapcsolatokban ragyogni fogsz, bájos leszel, tele energiával, és bármikor kész leszel segíteni. Értékelnek és szeretnek téged. Ebben a hónapban bővítheted a baráti körödet, új emberekkel találkozhatsz, akiktől sok szép leckét tanulhatsz. De jó, ha odafigyelsz a pihenésre, mert túlhajszoltsággal szembesülhetsz.

Szűz

A terveid között lesz néhány fontos dolog, amit ebben a hónapban el szeretnél intézni. Ez lehet néhány régi kötelezettség, amit eddig halogattál, vagy valamilyen befejezetlen ügy a nyárról.

Nehezebben birkózhatsz meg a stresszel, ezért ajánlatos, hogy keress pihentető tevékenységeket is, és ne hagyd figyelmen kívül az alvással töltött órákat sem. Az apró, de hatékony életmódbeli változtatások hozzájárulhatnak a közérzeted javulásához.

Mérleg

Októberben a megszokottnál több időt szánsz magadra, és új stratégiával közelíted meg a jövőbeli terveidet. A karrier terén szeretnél jobban érvényesülni, ezért abban igyekszel, hogy ismertté tedd magad, és próbáld jobb kilátásba helyezni a jövedelmi esélyeidet. Előre akarsz lépni, mind a karrieredben, mind a magánéletedben. Párkapcsolatban talán régi, eddig húzódó problémákat szeretnél megoldani. Az életmódban eszközölt apró javítások több egészséget és energiát hoznak a mindennapjaidba.

Skorpió

Ebben a hónapban jobban igényled a pihenést, mint valaha! Szeretnél nyugodtan élni, izgalmak és adrenalin nélkül, rohanás nélkül, anélkül, hogy úgy éreznéd, az életed egy örökös maraton. Ezért most több időt szánsz magadra, a kényeztetésre és a gondoskodásra, egy jó könyv elolvasására és az érzékeidet felébresztő zene hallgatására. Talán úgy döntesz, hogy találkozol a régi barátokkal, szeretteiddel, családtagjaiddal, olyan emberekkel, akikkel minőségi időt tölthetsz. A karrieredben is szünetet tartasz a nyüzsgésben, szeretnél rutinba kerülni, ami lehetővé teszi számodra, hogy az energiáidat az élet más területeire irányítsd.

Nyilas

Az október minden téren gyönyörű időszak számodra, tele szép élményekkel és szeretettel. Az egészségi állapotod jó, de a munkában mintha lassulna a tempó, így több időd marad önmagadra, a pihenésre és szórakozásra, a kalandokra és az új helyek felfedezésére. Mivel szeretsz utazni, október egy remek hónap az új helyek felfedezésére. Csodálatos emberekkel találkozol majd, és bővítheted az udvarlóid körét.

Bak

Októberben számos új, a munkahelyeden felmerülő problémát kell megoldanod, foglalkoznod kell az erőforrások átszervezésével, mindezt úgy, hogy a kecskék is jóllakjanak, és a káposzták is megmaradjanak, fenntartva a harmóniát a csapatban. Ugyanakkor szükségét érzed majd annak, hogy jól érezd magad, gyakran kimozdulj otthonról, társasági eseményeken vegyél részt, utazz és élvezd az új élményeket, hogy kizökkenj a rutinból. Jó alkalom ez arra, hogy bővítsd a baráti körödet, új munkatársakkal vagy üzleti partnerekkel ismerkedj meg. Egyes szülöttek pozitív karrierváltozásoknak örülhetnek.

Vízöntő

Október továbbra is tele van utazásokkal, váratlan eseményekkel és olyan feladatokkal, amelyekkel sürgősen foglalkoznod kell, mivel nem tűrnek halasztást. Számodra tehát folytatódik a maraton vagy akár szédítő körhinta érzése. Minden szinten jól szervezettnek kell lenned, hogy megbirkózz ezzel a megterhelő időszakkal. Lehet, hogy pénzügyi megoldást kell találnod néhány sürgető problémára, de képzelőerővel, a környezeted egy kis segítségével és egy csipetnyi szerencsével sikerrel járhatsz. Elmondhatjuk tehát, hogy stresszes, megterhelő hónapról van szó, de a végén sok sikert könyvelhetsz el.

Halak

A Halak mind a karrier, mind a magánélet terén előrelépést érnek el. Apránként haladsz a nagy sikerek felé. A csillagok szerencsét hoznak neked, így bármit kipróbálhatsz, még azt is, ami lehetetlennek tűnik, mert megnyílik előtted az út. Itt az ideje, hogy merd követni az álmaidat, törekedj a vágyaid beteljesítésére, mert a csillagok a te oldaladon állnak. Az egészséged ebben az időszakban jónak tűnik, ami arra ösztönöz, hogy jó életmódbeli változtatásokat hajts végre. Talán egészségesebben étkezel, többet mozogsz, vagy odafigyelsz az alvás minőségére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek