A mobiltelefonok, amellett, hogy hihetetlenül megkönnyítették a kommunikációt. Legnagyobb hasznuk talán az, hogy gyorsan képesek vagyunk a készülékkel segítséget hívni, ha netán bajba kerültünk. Akár életmentő is lehet a maroktelefon, de mi van akkor, ha nem töltöttük fel, mielőtt útnak indultunk volna.

mobil-toltes

A CrazyRussianHacker az alábbi videóbejegyzésében elárulja, hogy milyen alternatív megoldást próbálhatunk ki, ha nincs villanyáram a környéken, és a mobilunk vészesen közeledik a lemerüléshez.

Ha van a közelben egy 9 voltos elem, akkor a töltő végét be kell dugni a “+”-jelhez, majd a “–”-jelhez kell egy kulcsot tenni, és máris beindult a töltés. Amúgy nem árt beszerezni egy ilyen elemet, ha hosszabb, sátoros kirándulásra indulunk, de egy USB-csatlakozón keresztül is felölthetjük a készüléket, ha az autó cigarettagyújtójába behelyezzük a dugaszt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.