LélektárHogyan nyissuk meg a korona csakránkat, hogy minden téren teljes életet éljünk?

Hogyan nyissuk meg a korona csakránkat, hogy minden téren teljes életet éljünk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A keleti népek, köztük a buddhista szerzetesek meggyőződése, hogy testünkben energiapontok és hálózatok sora található, amelyek ugyanolyan fontosak, mint az anatómia, a szerveink, a vérkeringés, az agy központi irányító szerepének zavartalan működése.

korona-csakra

Összesen 7 csakrát tartanak számon, mindeniknek megvan a szerepe, ami közrejátszik abban, hogy testünk és lelkünk megfelelően tudjon működni, megteremtve a harmóniát, egyensúlyt. Ma a korona csakra (Sahasrara) megnyitásáról, illetve megtisztításáról lesz szó.

Miért fontos a korona csakra?

Ez a csakra a fejünk tetején, agyunk legmagasabb pontján helyezkedik el, ezen keresztül áramolhat be a legtöbb pozitív energia. Ha ez a csakra nyitva van, akkor ez az energiaáramlás meg is történik, és ennek hatására sokkal tudatosabban gondolkozunk, és jól érezzük magunkat a bőrünkben is. Egyes spirituális szakértők, tanítók úgy gondolják, hogy a halál után a lélek ezen a csakrán keresztül hagyja el a testet, és ezért annyira fontos, hogy ezt a szakrális kaput nyitva tartsuk. Emellett jobban fog működni a tobozmirigy, és az egész idegrendszer is, ha nyitott marad ez a csakra.

Mi történik, ha energiazavar van a korona csakrán?

Ha a csakrában energiazavar keletkezik, gyakran fog jelentkezni fejfájás, vagy pedig a jobb szem fájdalma. Érzelmi szempontból az illető gyakran érezheti magát letörtnek, szomorúnak, idegesnek, nincs kedve senkivel kommunikálni, és makacsul visszautasítja, ha mások ötleteket adnak neki. Az élete céltalanul telik, nem tudja, hogy melyik irányba induljon el.

Ezt már olvastad? A gyógyulás piramisa: Így hozd egyensúlyba a 7 csakrád!

Hogyan nyissuk ki ismét a korona csakrát?

Merítsünk ihletet valamiből. Ez legyen az első lépés. Tegyünk olyat, ami jólesik a lelkünknek, szívünknek, és pozitív gondolatokat ébreszt bennünk. Egy napot se hagyjunk ki, mindig igyekezzünk örömteli pillanatokat szerezni magunknak.

Ismételjük a következő pozitív kijelentéseket:

  • Lelkemet, egész énemet beragyogja a fény.
  • Nyitott vagyok minden pozitív dologra, gondolatra.
  • Minden lehetséges.

Lazítsunk: üljünk törökülésben az ágyra, vagy a földre, lélegezzünk mélyeket és képzeljünk el a fejünk tetején egy melegen sugárzó aranyszínekben pompázó fénygömböt. Ez a világító gömb pozitív energiákat és szeretetet áraszt magából. Biztonságban vagyunk, ha megjelenik. Képzeljük el, hogy ez a fény minden negatív gondolatot háttérbe szorít, minden félelmünket felold, helyében pedig csak az aranyló fény marad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek