KuriózumHogyan kell jó férjet választani! Íme, 5 tuti tipp egy katolikus paptól!

Hogyan kell jó férjet választani! Íme, 5 tuti tipp egy katolikus paptól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A következőkben az 50 éves Pat Connor, aki egyébként katolikus pap, elárulja, hogy miként kell férjet választani, akivel öröm lesz az élet.

Fotó: masterdesigner/Flickr.com
Fotó: masterdesigner/Flickr.com

A yourtango.com oldalnál szerkesztőként dolgozó Steph Auteri tanulságos élettörténetek feldolgozásával foglalkozik, gyakori téma a szerelem is. Egyik alkalommal Pat Connor katolikus pappal beszélgetett, aki könyvet írt férjvadászatról.

Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy a plébános szerint mi a megfelelő férjnek való férfi 5 jellemvonása.

1. Aki mellett önmagad lehetsz

Az a férfi, aki megjegyzéseket tesz az étkezési, öltözködési szokásaidra, megaláz, kinevet a barátaid előtt, kigúnyolja a hitedet, nem neked való, az ilyen férfitól menekülni kell. Többet érdemelsz ennél. Olyan férfi kell melléd, aki megért, aki megvéd, aki bókokkal halmoz el, aki okos, és aki szeret téged, úgy, ahogy vagy.

2. Aki felelősséget vállal tetteiért, és tud bocsánatot kérni

A veszekedés egészséges is tud lenni, mert felszínre hozza a különbségeket, amelyekről jobb időben tudomást szerezni, így lehet dolgozni azon, hogy a dolgok olajozottabban működjenek. De ha mindig a férfinak van igaza, aki sosem hibázik, ezért sosem vállal felelősséget a tetteiért és bocsánatot sem kér, akkor nem szabad komoly kapcsolatba bonyolódni vele.

3. Aki megértő, elfogadó a családoddal, barátaiddal szemben

Ha egy férfi nem tud szót érteni a szeretteiddel, akkor sok kellemetlenséget fog szülni ez a helyzet. Így érdemes elgondolkodnod ezen, hogy vállalod a konfliktusokat, vagy pedig más megoldást választasz.

4. Aki tisztel téged

Ha számba se veszi, amit mondasz, nem hajlandó kompromisszumokra, nem kéri ki a véleményedet, mikor olyan döntést hoz, amely téged is érint, akkor tiszteletlen. Érdemes olyan férfit keresni, aki nem ilyen. Aki becsül, tisztel és imád.

5. Aki türelmes

Ha kis dolgokon is felmérgelődik, idegessé válik, akkor az nem jó előjel egy hosszútávú kapcsolat számára. A türelem nagyon fontos egy kapcsolatban, házasságban, mert a problémákat csak így lehet megoldani, főként ha már lejártak a mézeshetek, és meg kell dolgozni a boldogságért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek