KuriózumHogyan állítsuk meg az iskolai szekálást? - Ezt a videót mindenképpen meg...

Hogyan állítsuk meg az iskolai szekálást? – Ezt a videót mindenképpen meg kell mutatnod a gyerekednek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az iskolai zaklatás nem új keletű dolog, ezért mindenképpen mutasd meg ezt a videót gyerekednek.

Hogyan állítsuk meg az iskolai szekálást? - Ezt a videót mindenképpen meg kell mutatnod a gyerekednek

Körbejárta az internetet nemrég az a videó, amelyet Ágoston László osztott meg Facebook-oldalán és amely a zaklatás megállítását hivatott bemutatni.

“Amerikában már kutatják és előadásokat tartanak róla, Magyarországon még szavunk sincsen rá, nem tudom rendesen visszaadni, mi az a bullying. Szekálás? Iskolai bántalmazás? Agresszió? Életek mennek ebben tönkre – csendben, sokszor a tanárok, a szülők asszisztálásával.” – írja Ágoston László videója alatt, amelyben a fiatalok, és miért ne, a felnőttek is megtanulhatják, hogy hogyan kezeljenek egy hasonló helyzetet.

Brooks Gibbs ugyanakkor megjegyzi, a módszer csakis a verbális zaklatásra érvényes, a fizikaira nem, ám igy is igen hasznos lehet mindenki számára ez a rövidke videó.

Mit tegyél, ha szekálnak a suliban?

Mutassátok meg minden gyereknek, minden iskolásnak! Üljetek le a fiatokkal-lányotokkal és nézzétek meg együtt, vetítsétek le osztálytermekben! Jusson el az ország minden szegletébe, mert el se tudjátok képzelni, mekkora szükség van erre a videóra!

Amerikában már kutatják és előadásokat tartanak róla, Magyarországon még szavunk sincsen rá, nem tudom rendesen visszaadni, mi az a bullying. Szekálás? Iskolai bántalmazás? Agresszió? Életek mennek ebben tönkre – csendben, sokszor a tanárok, a szülők asszisztálásával.

Figyeljünk oda erre és segítsünk, ha kell. Sokan közülünk is átmentek ezen. Mi vagyunk a felnőttek. Legyünk jobbak, mint azok, akik nem álltak mellénk anno.

Itt kedvelheted az oldalam: fb.com/agostonlaszloartist

Közzétette: Ágoston László – 2017. november 5.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek