OtthonHogyan aktiváljuk a pénzt, anyagi javakat bevonzó energiákat? Íme, 2 technika!

Hogyan aktiváljuk a pénzt, anyagi javakat bevonzó energiákat? Íme, 2 technika!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Feng Shui által kialakítható energiák felhasználhatók arra, hogy bevonzuk a pénzt az otthonunkba, vagy akár a munkahelyi irodánkba, ha netán cégvezetők vagyunk. Nézzük, hogy mit kell tennünk a cél elérése érdekében.

feng-shui

A Feng Shui abban segít, hogy egy olyan környezetet tudjunk teremteni odahaza, vagy a munkahelyünkön, ahol szabad bejárásuk van a pozitív energiáknak.

A legjobb Feng Shui módszer, hogy bevonzuk a jólétet a lakásunkba, a munkahelyünkre, ha rendet tartunk, tisztaságot teremtünk. Segítik a pozitív energiaáramlást a kristályból készült tárgyak, festmények, és illóolajok.

Ahhoz, hogy a pénzt sikeresen bevonzzuk, lakásunkat, irodánkat gyakran szellőztessük ki, hiszen az oxigénban dús levegő elengedhetetlenül fontos a pozitív energiák áramlásához. Az oxigént adó szobanövények jelenléte is fontos, ez is a pozitívan vibráló energiák terjedését segítik elő. A helyiségekben a természetes fény jelenléte is jó hatással van.

Ahhoz, hogy bent tartsuk ezeket a pozitív energiákat, fogadjuk meg az említett tanácsokat. Ezután válasszunk ki egy számunkra fontos, Feng Shui pénzt bevonzó és energiát kibocsátó tárgyat, és helyezzük el azt a szobánkba, irodánkba.

Most következzen 2, a konkrét jólétet bevonzó Feng Shui technika

1. Használjuk ki a víz adottságait

A víz a bőség, a gazdagság jelképe ősidők óta. Ezért helyezzünk el egy kis Feng Shui kutat a lakásban, irodában, hiszen ezzel növeljük az esélyét a bőséget hozó energiaáramlásnak. Más, vizet ábrázoló tárgyat, festményt is használhatunk, csak vigyázzunk, hogy a megjelenő vízábrázolás tiszta legyen. A kék szín is segít, mivel az a vizet jelképezi, így például legyen a szőnyeg kék, vagy akár egy bútordarab.

2. Rendezzük be olyan tárgyakkal lakásunkat, irodánkat, amelyek tetszenek nekünk, amelyek Feng Shui energiát árasztanak

És ezeknek a berendezési tárgyaknak tulajdonítsunk pénzgyarapító energiákat. Például rendezzünk be Buddha tiszteletére egy akváriumot, majd helyezzük el rajta egy mosolygó Buddha szobrot. Vásároljunk egy cserepes bambuszt, amely szintén a bőség szimbóluma, és segíteni fog a pénz bevonzásában. De talán a legfontosabb, hogy higgyünk abban, hogy be fog kopogni a jólét, a pénz az ajtónkon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek