KuriózumHihetetlen ügyességgel gondozza kisbabáját a karok nélküli anyuka - VIDEÓ

Hihetetlen ügyességgel gondozza kisbabáját a karok nélküli anyuka – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az anyai ösztön egy olyan megmagyarázhatatlan érzés, amely arra késztet minden édesanyát, hogy mindent megtegyen azért, hogy kisbabája a lehető legjobb körülmények között nőjön fel, érezze azt, hogy anyukája mellette van, óvja, táplálja, szereti.

Miriam

Sok modern anya tanulhatna Miriam Njeru-tól, aki Kenyában él, és annak ellenére, hogy mindkét karja hiányzik, mégis megtanult gondoskodni újszülött kisfiáról.

Miriam-nak nem okoz gondot, hogy táplálja a picit, kicserélje a pelenkát, és még a ruhácskáit is képes összehajtogatni, amit szinte mindig a kezeink segítségével tudunk megoldani. Az afrikai asszonynak a háztartási teendők sem jelentenek különösebb gondot, lábait használva tartja tisztán a lakást, főz, begyújtja a tűzhelyet és még mosni is tud.

Amikor kiderült, hogy gyereket vár, a környezetében, de még a családtagok között is voltak, akik azt javasolták, hogy inkább szakítsa meg a terhességet, hiszen nem fog tudni megfelelően gondoskodni a csöppségről.

A fiatal nő inkább ezekkel az emberekkel szakította meg a kapcsolatot, mert nem látta értelmét, hogy olyan személyekkel barátkozzon, akik nem hisznek benne és nem álltak mellette, mikor a leginkább szüksége lett volna rá. Miriam most boldog, mert mindennél jobban szeretett volna anyává válni, és ez a nagy ajándék most megadatott számára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek