KuriózumHátulról akarja megtámadni a férfi a nőt, ám ekkor az megfordul és...

Hátulról akarja megtámadni a férfi a nőt, ám ekkor az megfordul és elképesztő módszerrel menti meg magát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Forradalmi újítás a segélykérésben! Élőben kapcsolható a rendőrség egy támadás esetén!

bantalmazas-app

Az Egyesült Államokban a lakosság 83 százalékát (!) érte már erőszakos bántalmazás élete során, természetesen a nők vannak leginkább kitéve ennek a veszélynek, a fizikai bántalmazáson túl, sajnos a nemi erőszak sem ritka. A 83 százalékos arány csak arra vonatkozik, amennyi hivatalos feljelentés érkezik a hatóságokhoz, de akár ennél több is lehet, hiszen vannak, akik nem merik a rendőrségre adni zaklatójukat.

A segélyhívást most az OnCamera App alkalmazás forradalmasíthatja.

Amerikában a 911-es segélyhívószám tárcsázása nem mindig hatásos módja annak, ha valaki bajba kerül, hiszen 10-20 percbe is beletelhet, hogy megérkezzen a segítség, ami egy erőszakos bűnözőnek rengeteg idő.

De remélhetőleg nemsokára egy gombnyomással azonnal élő kapcsolatba léphetünk egy ügyeletes rendőrrel. A bajbajutottnak a telefonját a támadó felé kell fordítania, és a rendszer azonnal rögzít képet, hangot, és a rendőr is felszólítja a bűnözőt, hogy azonnal álljon le, és hagyjon fel a támadással, mert ha nem teszi, minden adatát rögzítették, és gyorsan eljárást indítanak ellene. Az új segélyhívó eszköz még tesztelés alatt van, de előbb-utóbb mindenki számára elérhetővé válik az alkalmazás.

On Camera

Has anyone every heard or even used this????Not a bad ideaUPDATE: wow, this post has reached almost 45Mio people through our modest little site, with over 500K shares! It appears that you have to go to their website https://www.oncamera.co/ and register yourself before getting access. Having said that, please understand that we are really unable to respond to all the comments and messages that you guys have been sending our way. Please refer to their website for details.

Közzétette: Clarissa & Thomas Lehmann – 2016. január 21.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek