KuriózumHatással vannak életünkre a kristályok

Hatással vannak életünkre a kristályok

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kristályokat egyaránt fellelhetjük a gyógyászatban (kristályterápia, kristálygyógyászat), ékszerként, díszként, de azt is jó ha tudjuk, hogy kristályok nélkül az időt sem tudnánk mérni.

A kristályok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy állandó rezgésük van. Ezt hasznosítják az órás mesterek évszázadok óta, és kvarckristály nélkül nem valószínű, hogy ilyen “egyszerű” és praktikus szerkezettel tudnánk mérni az időt, mint az óra.

Az időmérésen túl a kristályoknak egyéb jótékony hatásai is vannak. Bizonyos kristályok rezgésszáma jól alkalmazva semlegesíti az emberben felgyűlő negatív rezgéseket, harmonizálva az őt körülvevő teret. Ezt már nem csak a kuruzslók használják, ugyanis tudományos kutatásokkal bizonyították a kristályok bioenergiára gyakorolt pozitív hatását, ahogyan az aura tudományos bizonyítása is sorra került idővel.

Minden csak rezgés

Einstein volt az a tudós, aki a relativitás elméletével igazolta, hogy a fény a mágneses energia két megjelenési formáját is képes felvenni, azaz egyszerre viselkedik hullámként és részecskék halmazaként. Ezen felül neves tudósunk a kvantumfizikában elmélyülve azt is kiderítette, hogy nincs se a Földön, se az univerzumban szó szerint vehető “anyag”. Minden amit látunk, de még mi magunk is bizonyos rezgésszámok halmazaként foghatók föl, ami igencsak ijesztő, de ennél részletesebben nem szándékszom ezt tárgyalni.

A lényeg, hogy az egész univerzum látható része rezgések összessége, amihez ha hozzáadjuk az agyunk által gondolatok formájában generált rezgéseket, hullámokat, csak csodálkozni tudunk, hogy a tudomány sokáig miért vette semmibe a kristályok gyógyító hatását. Úgy viselkednek ezek, mint feneketlen tartályok, amik annyi ellentétes energiát képesek magukba zárni, amit jelenleg matematikailag még nem tudunk kifejezni. Bizonyos idő után telítődnek ugyan, és ilyenkor szokták javasolni a természetgyógyászok, hogy hagyjuk nyugodni a kristályt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek