Augusztus a nyár utolsó hónapja, és ha nem is tudunk a jelen helyzetből kifolyólag egzotikus utazásra menni, mégis mindannyian egy pihentető kikapcsolódásra vágyunk.

Most az álmodozás helyett jobb lenne figyelembe venni az elmúlt hónapok fontos társadalmi kérdéseit, a személyes és közösségi terveket. Asztrális szempontból ezek a csillagjegyek várhatnak kiemelkedőbb átalakulásra, ami akkor is be fog következni, ha akarják, ha nem: Vízöntő, Oroszlán, Rák, Kos, Bika, Bak, Szűz, Halak.

A Telihold és az Újhold a Vízöntő-Oroszlán tengelyen alakul ki. Augusztus 3-án a Telihold a Vízöntő jegyében jön létre, ezért különös hatása lesz a pénzügyek alakulására. A másoktól származó anyagi támogatás ígéretét nem kell különösebben figyelembe venni, mert a szavak mögött sokszor egy teljesen más szándék lapul.

Az augusztus 19-i Újhold nagyon sok kihívást tartogat, felerősödnek az érzelmek, a szóbeli agresszió sem lesz ritka ebben az időszakban.

Augusztus 5-ig a hangulatunkat az érzelmek, és a szubjektivizmus fogja uralni, leginkább önmagunkkal fogunk igen erős belső vívódást folytatni.

Az elmúlt hónapokban felgyűlt stressz egészségkárosító hatása augusztusban is érezhető lesz. Leginkább a fej és nyakproblémák, és különböző gyulladásos betegségek hatása fog jobban érződni. Lelki szinten a negatív gondolatokkal kell megküzdenünk, és mivel félünk kimondani azt, ami valójában bennünk van, így torok és szájüregi betegségek is kialakulhatnak.

Összefoglalva: augusztus egy igen dinamikus hónap lesz, de lehetővé teszi számunkra, hogy újraértékeljük azokat a helyzeteket és kapcsolatokat, amelyekben részt veszünk.

Vigyázzunk az egészségünkre, pihenjünk, relaxáljunk! Jogosan mondhatjuk, hogy augusztus határ a múlt és a jövő között. Ami volt, átalakul, minden csillagjegy számára egy új élet- és tevékenységi szakasz kezdődik el.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.