KuriózumHány lyukat látsz a pólón? Az emberek 83%-a nem tudja a helyes...

Hány lyukat látsz a pólón? Az emberek 83%-a nem tudja a helyes választ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezt az egyszerűnek tűnő rajzot a Wikr oldalon tették közzé, és bár elsőre nincs benne semmi különleges, mégis bejárta már az egész világot. Emberek milliói próbálják megfejteni, hogy hány lyuk van tulajdonképpen ezen a pólón.

Hány lyukat látsz a pólón? Az emberek 83%-a nem tudja a helyes választ!

Mielőtt egyből rávágnád az helyesnek tűnő választ, nem, nem két lyuk van. A kép kreativitásodat, széles látásodat, nyitottságodat, és találékonyságodat is teszteli egyben. Az ilyen képrejtvények nem csak szórakoztatóak, de fejlesztő hatásuk is van egyben. Minél többet oldasz meg belőlük, annál logikusabban fogod látni a világot, olyan dolgokra is fel fogsz figyelni ezután, amik mellett eddig simán elmentél volna.

Szóval, nincs más dolgod, mint jól megnézni a képet, és megmondani, hogy hány lyukat látsz a képen. Csak nyugodtan, nem kell sietned. Koncentrálj, és tudni fogod a megoldást.

Ha nem megy, akkor sincs veszve semmi, mert megmutatjuk a megoldást is.

Ezt már megoldottad? Séta az erdőben – A személyiségteszt, ami nagyon sok mindent elárul rólad

Hány lyuk van a pólód szerinted?

A helyes válasz a nyolc lesz. Két lyuk van a póló elején, kettő a hátán, mert , ha jobban megfigyeled, a háta is látszik. Ha nem lenne lyukas a póló háta is, akkor nem a zöld falat, hanem a hátsó rész fehér színét látnád. Ezeken kívül pedig számolnod kell a nyakát, a két ujját, és az alját is. Ez összesen nyolc lyuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek