KuriózumHalottasházban ébredt a 91 éves nő, miután halottnak nyilvánították!

Halottasházban ébredt a 91 éves nő, miután halottnak nyilvánították!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az igencsak bizarr eset a kelet-lengyelországi Ostrow Lubelskiben történt, ahol a helybéli 91 éves Janina Kolkiewic a halottasházban felébredt, miután 11 órával előtte megállapították, hogy már nem él.

Janina1

Az eset pár nappal ezelőtt történt, az idős asszony már a hűtőházban egy fekete hullazsákban feküdt, mikor az ott dolgozók nagy rémületére a zsák elkezdett mozogni. Nagy szerencséje volt Janinának, hiszen ha nem veszik észre, akkor valószínűleg pár perc alatt kihűlhetett volna, és így valóban távozott volna az élők sorából.

A TVP lengyel köztévében a halál megállapítását végző orvos, Wieslawa Czyz elmondta, teljesen sokk hatása alá került, mikor megtudta, hogy az idős néni mégis él.

Az öreg nő unokahúga az egyik helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy nagynénjének fogalma sincsen, hogy mi történt vele, hogy hova került, ennek az is lehet a magyarázata, hogy már előrehaladott időskori demenciában szenved.

Janina2

Mikor hazakerült a halottasházból csak annyit közölt, hogy eléggé fázik (ami érthető is) és kér egy jó forró teát és pár palacsintát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek