Napi LikeHa tolószékes kisgyereket látsz, ne ítélkezz, csak szeresd - A legmeghatóbb kisfilm

Ha tolószékes kisgyereket látsz, ne ítélkezz, csak szeresd – A legmeghatóbb kisfilm

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Goya-díjas Pedro Solis filmrendező ismét egy olyan témára világított rá animációs kisfilmjében, amely tálcán kínálta neki az idei Goya díjat is.

Ha tolószékes kisgyereket látsz, ne ítélkezz, csak szeresd - A legmeghatóbb kisfilm

A Cuerdas című spanyol animációs rövidfilm egyaránt megszólít felnőtteket és gyerekeket egy olyan élettörténet által, amely gyakran az élet színfala mögött játszódik talán pillanatok alatt, de egy egész életre meghatározó lehet. A kisfilm története egy lebénult kisfiúról szól, aki nemcsak hogy kezét-lábát nem tudja mozgatni és tolókocsiba kényszerül, de beszédképtelen is.

A tekintetében azonban az egész világ elférne. A tolókocsis gyerek egy új árvaházba kerül, ahol a tudatlan gyerekek kiközösítik és furán néznek rá. Egy élettel teli kislány, Mária azonban kíváncsian és bizalommal közeledik a kis újonc fele.

A további képkockák a gyermeki ártatlanságról, a végtelen fantáziáról és találékonyságról, hitről, szeretetről és hasonló emberi értékekről szólnak, amelyek hitelességét te is megérzed, hiszen valósággal beleborzongsz a kisfilm jeleneteibe. Ha Téged is megfogott a történet szépsége, megoszthatod, hogy minél több emberhez jusson el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek