LélektárHa te is észrevetted magadon ezt az 5 dolgot, azt jelenti nyitott...

Ha te is észrevetted magadon ezt az 5 dolgot, azt jelenti nyitott vagy a spiritualitásra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha az alábbi szokások jellemeznek, azt jelenti, hogy eléggé nyitott vagy spirituálisan a világra!

Ha te is észrevetted magadon ezt az 5 dolgot, azt jelenti nyitott vagy a spiritualitásra

Századunkat a spirituális ébredés jellemzi, éppen ezért sokan fordulnak egy magasabb szintű hatalmi erőhöz. Ha már jobban érdekel a lelki fejlődésed, mint az anyagi gyarapodásod, akkor ez azt jelenti, hogy te is elérkeztél egy olyan szintre, amit spirituális fejlődésnek neveznek.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy készen állsz a spirituális fejlődésre! A lelki ébredés nem kényszeríthető, az egyén akkor lép rá erre az útra, amikor eljött az ideje, senkit nem szabad siettetni.

1. Nyitott vagy az új dolgokra

Azok az emberek, akik spirituálisan eléggé érettek, mindig nyitottak az új dolgokra. Tanulékonyak, rugalmasak, és ha rájönnek, hogy valami nem működik a régi kerékvágásban, könnyen váltanak. Hajlandó vagy más szemszögből figyelni a dolgokat, nem ragaszkodsz már mereven az elképzeléseidhez.

2. Látod a dolgok mélyebb jelentését is

Bizonyos történések mögött észreveszed a mélyebb jelentést, éppen ezért könnyebben meg tudod magyarázni, hogy mi miért történik az életedben. Nem keseredsz bele a problémákba, hiszen tudod, hogy minden okkal történik.

3. Szívesen segítesz másoknak

Ha valaki segítséget kér tőled a problémáival kapcsolatosan, akkor szívesen rávilágítasz az élet mélyebb értelmére, a felszín alatt rejtőző kincsekre. Hajlandó vagy másokkal megosztani a látásmódodat, szívesen adsz tanácsot a hozzád közelállóknak. Kedves, és nyitott vagy, szívesen fordulnak hozzád tanácsért.

4. Néha magányra van szükséged

A szellemileg magasabb szinten álló emberek nem igénylik egyfolytában a társaságot, néha arra van szükségük, hogy egyedül legyenek egy kis időt. Az egyedüllét nem borít ki, ilyenkor nyugodtan elmélkedsz, és elmélyülsz a magasabb erők nyújtotta energiákban. A csendes percek szükségesek számodra a lelki egyensúly fenntartása érdekében.

5. Küzdesz azért, hogy a világ jobb legyen!

Amikor azt látod, hogy körülötted mindenki negatívan viszonyul a dolgokhoz, a gyűlölet, a harag, a reménytelenség és a düh jellemzi az embereket, akkor nyíltan felvállalod az álláspontod, és elmondod, hogy igenis a világ egy jobb hely is lehetne, csak az egyéni szemléletmódon múlik minden. Nem félsz kimondani és vállalni azt a pozitív értékrendet, amit képviselsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek