OtthonHa meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól, távolítsd el ezt a 3...

Ha meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól, távolítsd el ezt a 3 dolgot az otthonodból

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gyakran kérdezzük saját magunktól, vajon miért történik velünk annyi baj és szerencsétlenség, miért hiányzik az öröm az életünkből, miért olyan gyenge az egészségünk, és miért olyan rossz a közérzetünk, a hangulatunk? Nézzük meg, mit tanácsol ezzel kapcsolatban a Feng Shui.

Ennek az ősi tudománynak a segítségével gyorsan és könnyedén megtalálhatod az egészséget és a boldogságot, az életed pedig sokkal jobbra fordul majd. A Feng Shui szabályai szerint elég, ha megszabadulsz bizonyos tárgyaktól, és az otthonodban újra a szeretet és a boldogság uralkodik majd.

1. Régi vagy repedt edények

Mindannyiunknak van valamilyen repedt edénye a konyhában. Lehet szó egy kedvenc tányérról, vagy csészéről, amelytől nehezedre esik megválni. De mire jó neked ez a törött edény? Valószínűleg már nem tudod használni, és esztétikai funkciója sincs. Szigorúan tilos megtartani az ilyen edényeket. Csak kellemetlenségeket okoznak majd.

A negatív energia összegyűl ezekben a megrepedezett tárgyakban.

A Feng Shui értelmében azt tartják, hogy az edényen lévő repedések közvetlen kapcsolatban állnak az emberi élet „repedéseivel”, töréseivel. Az edény lényegében a családban uralkodó jólét, kényelem, gazdagság és boldogság szimbóluma. Ezért, ha a törött edényt használjuk, magunkhoz vonzzuk a negatív energiát. Ne habozz kidobni az összes repedt, törött edényt, és meglátod, nemsokára megtelepszik a boldogság az otthonodban.

2. Régi cipők és ruhák

Nézz körül alaposan a szekrényben. Ha tele van olyan régi ruhákkal, amelyeket már nem viselsz, azonnal meg kell szabadulnod ezektől. A menthetetlen darabokból készülhet portörlő rongy, a jobb állapotban lévőket pedig eladhatod, vagy elajándékozhatod. A régi cipőktől is meg kell szabadulnod.

A Feng Shui szabályai értelmében, ha megszabadulunk ezektől a régi dolgoktól, azzal egyszersmind megszabadulunk a múltbeli kellemetlenségeinktől is. Azt mondják, hogy ha megszabadítjuk a szekrényt a régi dolgoktól, új dolgok történnek majd az életünkben: új beosztás a munkahelyünkön, egy lehetséges házasság, és így tovább.

3. Művirágok

A művirág egyszerű dekorációs elem, de úgy vonzza a szerencsétlenséget és a negatív energiákat, akár a mágnes. Végső soron az élő embereknek élő virág való, az élettelen virágot hagyjuk a halottaknak. Miért dekorálnánk olyan dolgokkal az otthonunkat, ami csak árt az egészségünknek és a boldogságunknak.

A Feng Shui szerint a művirág káros dolog.

Meg kell jegyeznünk azt is, hogy az élő virágok közül az aloe is vonzza a negatív energiákat. Nem jó a konyhában, a hálóban, vagy a nappaliban tartani. Bár gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, mégis az a legjobb, ha az erkélyen tartod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek