LélektárHa lelki békére és egy kis nyugalomra vágysz, ezt a zenét hallgasd!

Ha lelki békére és egy kis nyugalomra vágysz, ezt a zenét hallgasd!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A zene gyógyír a test és a lélek számára, egészen biztosan te is érezted már, hogy az egész közérzeted megváltozik, ha egy különleges dallamot hallasz.

A zene jó eszköz lehet a meditációhoz, az elcsendesedéshez, a feltöltődéshez, a pihenéshez, a regenerálódáshoz. A megfelelő zene kiválasztása által könnyebben el lehet érni a mély meditáció állapotát, hatására sokkal jobban érezheted magad. A hanghullámok olyan vibrációs rezgéssel rendelkeznek, amelyek segítségével a belső energiakészleted átalakul, az egész lényedet átjárja a nyugodtság, így kiegyensúlyozottabb leszel.

Milyen gyakran szoktál zenét hallgatni? Próbáld csak ki, ha nagyon rossz kedved van, hallgass valamilyen kellemes zenét, és meglátod az egész hangulatod meg fog változni.

A zeneterápia segíthet a szorongó, depressziós betegeken is, de akár a fizikai problémákkal küzdők állapotán is javíthat. Ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, szükséged van egy kis energiára, és lelki békére, hallgasd meg az alábbi dalt. Pozitív hatását szinte azonnal érezni fogod!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek