KuriózumGyógyító-karmikus-szenvedők kapcsolatok. Neked melyik jutott és mit kell tenned!?

Gyógyító-karmikus-szenvedők kapcsolatok. Neked melyik jutott és mit kell tenned!?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gondolkoztál már azon, hogy miért az erős embereknek jutnak különböző megpróbáltatások, nehézségek az életben? Ha szeretnéd tudni a választ, akkor most ki fog derülni az alábbi bejegyzésből.

Gyógyító-karmikus-szenvedők kapcsolatok. Neked melyik jutott és mit kell tenned!?

A legtöbb, lelkileg erős ember gyógyító képességekkel rendelkezik. És ezek az emberek olyan párt választanak maguknak, akit meggyógyíthatnak, akiknek szükségük van lelki támogatásra, ahhoz, hogy meg tudják változtatni az életüket. Azonban a gyógyító félnek vigyáznia kell az energiáira, és nem szabad túlterhelnie magát. Ha mégis ez bekövetkezik, akkor szemléletet kell váltani, mert különben teljes kimerültség lesz a vége.

Karmikus kapcsolatok

Ez rendszerint azt jelenti, hogy mindannyiunk hoz magával az előző életéből bizonyos mintákat, érzéseket, tapasztalatokat, amelyek beépülnek a jelenlegi személyiségünkbe. Ha negatív karmát hozunk át a mostani életünkbe, annak sebeit nem könnyű begyógyítani, de nem lehetetlen.

Ezt tudják megoldani a lelkileg erős emberek, de csak abban az esetben, ha betartják a következő 5 törvényt.

1. Engedd meg magadnak, hogy gyenge légy

Nem kell mindig erősnek lenni. Ha elismered, hogy sebezhető vagy, akkor a negatív karmád megtörik, és nem viszed magaddal a következő életedbe.

2. Tanuld meg elfogadni a segítséget

Hiába vagy erős, bátor, azért kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor szükséged lesz a segítségre. Ha el tudod azt fogadni, sokat teszel önmagadért.

3. Tudatosítsd magadban, hogy az élet egy nagy tapasztalás

És minden tapasztalás egy segítség, hogy rágyere az élet titkára, hogy miként kell úgy élned, hogy a szívedben elégedettség legyen. Nézz szembe a kihívásokkal, és emlékeztesd magad arra, hogy az élet egy nagy kaland.

4. Erősítsd az önbizalmad

Ha igazán tiszteled, szereted önmagadat, akkor az életed egyensúlyba kerül.

5. Ne ijedj meg a bonyolult kapcsolatoktól

Ha bonyolult kapcsolatba kerülsz valakivel, akkor fogd úgy fel az egészet, mintha folyamatosan tanulnál, tapasztalnál, mintha szembe néznél az élettel, amelyet most fogsz megismerni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek