LélektárGyógyító kapcsolatok! A Vénusz a Mérleg jegybe lépett december 4-ig!

Gyógyító kapcsolatok! A Vénusz a Mérleg jegybe lépett december 4-ig!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November 8-án a Vénusz elhagyja a Szűz jegyét, és visszatér a Mérlegbe, ahol 2023. december 4-ig marad. Ez az asztrális aspektus vigasztalást, szépséget, gyógyulást és több harmóniát hoz a kapcsolatokba, tudatosabbá tesz, haladunk előre, de közben mások érdemeit is figyelembe vesszük.

Ebben az időszakban felerősödik a szépség iránti vágy, a kommunikáció, a megértés sokkal hatékonyabb lesz. Lehetőség adódik bizonyos régi viták diplomatikus lezárására, különböző ún. hasznos kompromisszumok megkötésére.

A Vénusz a Mérlegben azt is jelenti, hogy megtaláljuk a belső békét és egyensúlyt külső környezetünkön keresztül, arról, hogyan tudunk rezonálni másokkal, hogy lelkünk és elménk a lehető legharmónikusabb lehessen.

Erős romantikus energia lebeg a levegőben, és ha sikerül pozitív irányba terelni, akkor idén a szerelem legszebb pillanatait élhetjük meg.

Hogyha harmóniában vagyunk önmagunkkal, jól érezzük magunkat a bőrünkben, sokkal könnyebben alakulnak körülöttünk a dolgok, kevesebb nehézséggel kell szembenéznünk.

Ez az időszak arra ösztönöz bennünket, hogy engedjük el egészségtelen rögeszméinket és ragaszkodásainkat (akár bizonyos emberi kapcsolatainkra, gondolati mintákra vagy bizonyos viselkedési mintáinkra gondolunk), amelyek nem szolgálják lelkünk harmóniáját. Cseréljük le ezeket egészségesebbre.

Most jobban megérezzük az élet apró örömeit, a külső és belső szépség, az esztétikai tökéletesség kerül középpontba. Úgy tűnik, ebben a tekintetben több a kísértés, kevesebb az akarat, és hajlamosabbak vagyunk engedni az élet apró örömeinek beteljesülését.

Annak ellenére, hogy azt szeretnénk, hogy mindenki boldog legyen körülöttünk, gyakran nem szükséges feláldozni a saját örömünket vagy energiánkat, hogy olyan kompromisszumokat kössünk, amelyeket nem igazán akarunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek