HolotropikumGyógyítható a rák búzafűvel? - Egy 74 éves rákos beteg története

Gyógyítható a rák búzafűvel? – Egy 74 éves rákos beteg története

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 74 éves Danny Mcdonald a búzafűnek köszönheti életét. Orvosai, ugyanis gyomorrákot diagnosztizáltak nála és azt mondták, legfeljebb 3 hónapja van hátra.

Danny-McDonald

A szakemberek véleményére fittyet hányva az öregúr úgy döntött nem kér a kemoterápiából és étrendbeli változtatással gyógyítja meg magát. Négy év telt el azóta, hogy kimondták a halálos ítéletet, és még mindig él, a búzafű diétának köszönhetően.

Betegségét véletlen fedezték fel, amikor kórházba került gyomorvérzéssel. Miután nagyon nehezen elállították a vérzést, jöttek rá, hogy Danny valójában gyomorrákban szenved, annak is egy előrehaladott stádiumában.

Az orvosok, háziorvosa legnagyobb ellenkezése ellenére is úgy döntött, hogy ő bizony otthon fogja kezelni magát. Nem gyógyszerekkel, hanem búzafűvel.

Ez mentette meg az életét. Nem volt hajlandó az orvosok tanácsát betartani és még mindig él. Pár hét alatt állapota hihetetlenül javult. Gyomorégése megszűnt, sokkal jobban érezte magát.

Egy uncia búzafűvel kezdte, amit fokozatosan emelt hét unciáig. Ez még ma is a fenntartó adagja.

„Tudom, hogy az orvosok nem igen hiszik el, hogy a búzafű jó rák ellen, de én vagyok az élő bizonyíték.” – mondta a 74 éves bácsi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek