KuriózumGyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták Celine Dion-t

Gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták Celine Dion-t

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Celine Dion lemondta európai turnéját, miután ritka és gyógyíthatatlan neurológiai betegséget diagnosztizáltak nála.

Az 54 éves énekesnő könnyes videót osztott meg Instagram-oldalán, amelyben elmagyarázta, hogy Stiff Person Syndrome-át diagnosztizáltak nála, ami szerinte “a mindennapi életének minden aspektusára kihat”. A Merev Személy Szindróma (SPS) a szenvedőket “emberi szobrokká” teszi, a testen izommerevség és fájdalmas izomgörcsök jelentkeznek.

A betegség ma még nem gyógyítható, a benne szenvedők egy idő után képtelenek a járásra, sőt a beszédjüket is elveszthetik.

“Sziasztok, bocsánat, hogy ilyen sokáig megvárakoztattalak benneteket. Mindannyian nagyon hiányoztok, és alig várom, hogy a színpadon legyek, és személyesen beszélhessek veletek. Mint tudjátok, mindig is nyitott könyv voltam, de korábban nem álltam készen arra, hogy bármit is elmondjak, de most már készen állok. Hosszú ideje küzdök egészségügyi problémákkal, és nagyon nehéz volt szembenéznem a kihívásaimmal, és beszélnem mindarról, amin keresztülmentem” – kezdte közösségi oldalán a világsztár.

“Bár még mindig tanulunk erről a ritka állapotról, most már tudjuk, hogy ez az oka az összes görcsömnek, amit észleltem” – tette hozzá Celine Dion.

“Sajnos ezek a görcsök a mindennapi életem minden területére kihatnak, néha nehézséget okoznak a járás során, és nem engedik, hogy úgy használjam a hangszálaimat énekléshez, ahogyan azt megszoktam” – fogalmazott. Az énekesnő elmondta, hogy “nagyszerű orvoscsapat dolgozik vele”, és “drága gyermekei” támogatják.

“Annyira hiányoztok nekem, hiányzik, hogy mindannyian a színpadon legyetek és énekeljek nektek, mindig 100%-ot adok, amikor fellépek, de az állapotom most nem teszi lehetővé, hogy ezt megadjam nektek” – folytatta. “Ahhoz, hogy visszatérjek hozzátok, jelenleg nincs más választásom, mint az egészségemre koncentrálni, és remélem, hogy a gyógyulás útján vagyok.

“Erre koncentrálok, és mindent megteszek, hogy felépüljek. Szeretném nagyon megköszönni a kívánságaitokat, a szereteteteket és a támogatásotokat a közösségi médiában. Ez sokat jelent nekem. Vigyázzatok magatokra. Maradjatok egészségesek. Nagyon szeretlek, és teljes szívemből remélem, hogy hamarosan újra láthatjuk egymást” – zárta beszédét Celine Dion.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek