KuriózumGyakran zuhansz álmodban? Ez a fontos üzenetet jelenti!

Gyakran zuhansz álmodban? Ez a fontos üzenetet jelenti!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma is vita tárgyát képezik az álmok, és azok jelentései. Nyilván egyértelmű magyarázat nincs arra, hogy miért álmodunk, miért jelennek meg bizonyos képek, emberek meg álmunkban, és miért vannak visszatérő álmok, mikor egy bizonyos élethelyzet rendszeresen megismétlődik, miközben az igazak álmát alusszuk.

Gyakran zuhansz álmodban? Ez a fontos üzenetet jelenti!

Most következzen pár gyakori álomkép és annak jelentése, amely fontos, meghatározó információkat árulhatnak el az életedről!

Ha el-, leesel

Ez arra utalhat, hogy nem akarsz, vagy nem tudsz betartani, eleget tenni bizonyos kötelezettségeknek. Ha esés után gyorsan felállsz, akkor nincs nagy gond, de ha időbe teli míg talpra állsz, akkor előbb meg kell oldanod a problémáidat a való életben.

Egyensúlyzavar

Ez azt jelenti, hogy jobban kellene bíznod a saját erődben, képességedben, és ha pozitív maradsz, minden jól fog alakulni az életedben.

Égből való lezuhanás

Ez egy figyelmeztető jelzés, amelyet a szervezeted küld, jelezve, hogy valami nincs rendben az egészségeddel. Ez lehet kimerültség, vagy egy régi, kikezeletlen betegség kiújulása.

Állatról való leesés

Nem fontos, hogy milyen állatról esel le, az álomkép jelentése az, hogy attól tartasz, rettegsz, hogy valaki le fog győzni, és jobb lesz nálad.

Vízbe való esés

Ez egy érzelmi stresszre utal. Ha a víz tiszta és nyugodt, akkor az érzelmi krízis hamarabb elmúlik, ha viszont zavaros és hullámzó, akkor a helyzet súlyosabb.

Ezt már olvastad? Ezt a 10 álomképet sosem szabad figyelmen kívül hagynod!

Ha valaki fellök

Ha ismerős taszít fel, akkor segíteni akar a fejlődésedben, ha viszont egy ismeretlen az elkövető, akkor dolgoznod kell az önbecsüléseden.

Ha valakivel együtt zuhansz le

Ez arra utalhat, hogy egy közeli ismerősöd elárul, így vigyázz, hogy kibe bízol meg. Ha a zuhanás után sikerül talpon maradnod, akkor ura vagy a helyzetnek, ha viszont a hátadra esel, akkor valakitől segítséget kell kérned, hogy felállhass.

Véget nem érő zuhanás

Egyedül képtelen vagy megoldást találni egy komoly élethelyzetre, így jól teszed, ha segítséget kérsz.

Ezt már olvastad? 11 álomkép, amelyet soha ne hagyjunk figyelmen kívül, mert fontos üzenetet jelentenek!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek